Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μαρία Κωνσταντάκη - «Αν έμπαινα στο Survivor θα με σιχαινόταν όλη η Ελλάδα»

Μαρία Κωνσταντάκη – «Αν έμπαινα στο Survivor θα με σιχαινόταν όλη η Ελλάδα»

Στην κάμερα του MEGA Καλημέρα μίλησε η Μαρία Κωνσταντάκη, αναφερόμενη μεταξύ άλλων και στο ενδεχόμενο συμμετοχής της σε ριάλιτι

Ανατρεπτική, ευαίσθητη, τρυφερή, η Μαρία Κωνσταντάκη παραχώρησε μια αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή MEGA Καλημέρα, μιλώντας για όλους και για όλα.

Απαντώντας στο ποια είναι πιο τρελή ατάκα που της έχουν πει για να την φλερτάρουν η Μαρία Κωνσταντάκη είπε:

«Ήμουν σερβιτόρα σε ένα μπαρ και ένας τύπος μου είπε ότι ήμουν η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου. Είχα γελάσει πάρα πολύ, γιατί είναι το κλασικό που όταν κάποιος είναι σερβιτόρος, μπάρμαν, dj, για κάποιο λόγο ο πελάτης σε έχει κάπως στο μυαλό του. Αν σε έβλεπε στο δρόμο το πιθανότερο είναι να μη σου έδινε καμία σημασία. Στα θέματα του φλερτ, είμαι ακόμα έφηβη, ίσως σαν την ανιψιά μου που είναι 10 χρονών»  και πρόσθεσε:

«Γενικά νομίζω ότι ο κόσμος δεν φλερτάρει».

Δεν είναι στα πλάνα μου ένα παιδί. Θεωρώ ότι είμαι σε μία ηλικία που δεν έχω βιολογικά πολλά χρόνια μπροστά μου, οπότε θεωρώ ότι αν είχα μια τέτοια ανάγκη θα την είχα καλύψει», δήλωσε η γνωστή ηθοποιός, απαντώντας στο κατά πόσο την απασχολεί η μητρότητα. «Η υιοθεσία θα μπορούσε να είναι στα πλάνα μου αν έβρισκα έναν άνθρωπο ο οποίος θα ήταν και αυτός υπέρ της υιοθεσίας» συμπλήρωσε η ίδια.

Αναφερόμενη στο ελληνικό #ΜeΤoo η Μαρία Κωνσταντάκη δήλωσε:

«Θα υπάρξει ένα όφελος από όλο αυτό, γιατί θα λειτουργήσει αποτρεπτικά. Σίγουρα πολλοί θα θορυβήθηκαν όταν έσκασαν αυτά τα περιστατικά και σκέφτηκαν «λες να είμαι ο επόμενος;» οπότε θεωρώ ότι θα περιοριστεί αυτό το φαινόμενο. Είχα ακούσει μιας κακοποιητικής σε ψυχολογικό επίπεδο συμπεριφοράς, όχι για πράξεις ποινικά διώξιμες. Υπήρχε φήμη ότι κάποιοι άνθρωποι ήταν δύσκολοι και κακοποιητικοί».

Η ίδια μίλησε ωστόσο και για την προσωπική της εμπειρία:

«Όλα αυτά τα χρόνια σε θέατρο και τηλεόραση, υπήρξε ένα μεμονωμένο περιστατικό με σκηνοθέτη που είχε εμμονή με συγκεκριμένο ηθοποιό και έφερνε σε αμηχανία όλο το θίασο. Ο θιασάρχης τελικά έπιασε τον σκηνοθέτη και το θέμα λύθηκε».

Τέλος μιλώντας για το ενδεχόμενο συμμετοχής της σε κάποιο τηλεοπτικό show ή ριάλιτι, η Μαρία Κωνσταντάκη είπε:

«Βγάζω το καπέλο στους ανθρώπους που πάνε στα show είναι πολύ ταλαντούχοι όλοι. Μου φαίνεται αδιανόητα στρεσογόνα διαδικασία και δεν έχω και δυνατότητες. Από όλα αυτά show δεν υπάρχει τίποτα » 

Έχω δεχθεί πρόταση και από το Survivor, αλλά μου φαίνεται πολύ σκληρό. Θα γινόμουν πολύ αντιπαθής. Μπορώ να γίνω τέρας και θα θα με σιχαινόταν όλη η Ελλάδα».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024