Χαμός στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

Με εκπλήξεις ολοκληρώθηκε το χθεσινό επεισόδιο του Big Brother. Ως είθισται τις Τετάρτες, πραγματοποιήθηκε η ψηφοφορία ανάμεσα στους παίκτες και το αποτέλεσμα άφησε άπαντες άφωνους.

Καθώς οι συγκάτοικοι άλλαξαν τα κριτήριά τους, προς αποχώρηση αναδείχθηκαν η Σαμάνθα Μίσοβιτς, ο Παναγιώτης Πέτσας, η Ανχελίτα, η Μαίρη Βαρσάμη και η Ευδοκία Τσαγκλή.

Μάλιστα, το ζευγάρι του σπιτιού, ο Παναγιώτης και η Ανχελίτα, δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως βγήκαν στον τάκο για πρώτη φορά.

Δεν ισχύει όμως το ίδιο για το κοινό, το οποίο πολλές φορές μέσα από τα social media έχει δικάσει την αλαζονική συμπεριφορά τους και τη σχέση τους, που ξεπερνά τα τηλεοπτικά όρια.

Τα φιλιά τους, οι αγκαλιές τους και οι ερωτικές περιπτύξεις τους σε δημόσια θέα έχουν σχολιαστεί αρνητικά, με το σήμα ακαταλληλότητας να κοντοζυγώνει.

Το Twitter λοιπόν, δεν έχασε την ευκαιρία και στο άκουσμα της υποψηφιότητας της Ανχελίτας έστησε πάρτι. Αποθέωσε τους συμπαίκτες της που την ψήφισαν και έκανε τα δικά του σχόλια.

«Αυτή την Ανχελιτα από το big brother δεν υπάρχει κάποιος να την μαζέψει; Είπαμε να ερωτευθεί αλλά αυτή το παρακανε. Προκαλει πολύ», «Η κλίκα ψήφισε Ευδοκία και Μαίρη ενώ οι υπόλοιποι δεν συννενοήθηκαν να γίνουν κλίκα.Σπάστε την κλίκα …την επόμενη Παρασκευή να φύγει η Ανχελίτα», «Θέλω να φύγει η Ανχελιτα σ’αυτή τη φάση… θα έχει πολύ ενδιαφέρον η επόμενη μέρα», είναι μόνο κάποια από τα tweets.

Διαβάστε τα πιο χαρακτηριστικά

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr