Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελένη Μενεγάκη για την δίκη Παλιοσπύρου: «Καθόμουν και διάβαζα την κατάθεση του θύματος. Σαν να ήμουν μπροστά και τα άκουγα»

Ελένη Μενεγάκη για την δίκη Παλιοσπύρου: «Καθόμουν και διάβαζα την κατάθεση του θύματος. Σαν να ήμουν μπροστά και τα άκουγα»

Η Ελένη Μενεγάκη δεν μπορούσε να μην σχολιάσει την σημερινή εξέλιξη στην δίκη της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Με το βασικότερο θέμα της επικαιρότητας, την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου ξεκίνησε τη σημερινή εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη.

«Από το πρωί που άνοιξα τα μάτια μου μέχρι και τώρα απασχολεί τους περισσότερους από εμάς»

«Το τραγούδι των τίτλων αρχής και η μουσική που ξεκινάμε προαναγγέλλει ότι ξεκινάει μία εκπομπή γλυκιά και ανάλαφρη, που θέλει να περάσει μαζί σας κι εσείς μαζί της ένα ευχάριστο δίωρο. Επειδή όμως κι εμείς άνθρωποι είμαστε, θέλουμε να συζητάμε εδώ αυτά που συζητάμε και στο σπίτι μας δε θα μπορούσα να ξεκινήσω διαφορετικά την εκπομπή παρά με το θέμα με την επίθεση με βιτριόλι.

Από το πρωί που άνοιξα τα μάτια μου μέχρι και τώρα απασχολεί τους περισσότερους από εμάς. Μέχρι κι ένα λεπτό πριν ξεκινήσω, δεν σας κρύβω ότι διάβαζα τι έχει ειπωθεί μέσα σε αυτό το δικαστήριο. Ακόμα και την παρέμβαση της κατηγορούμενης, και για να πω την αλήθεια δεν περίμενα ότι έχει κάτι να πει από τη στιγμή που δεν μπήκε από τη μπροστινή πόρτα» ανέφερε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Σε άλλο σημείο της συζήτησης με τους συνεργάτες της, η παρουσιάστρια πρόσθεσε πως «καθόμουν και διάβαζα την κατάθεση του θύματος και τι να σας πω; Σαν να ήμουν μπροστά και τα άκουγα. Η περιγραφή που κάνει η ίδια…».

Δείτε το βίντεο

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024