Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Άλλος Άνθρωπος» - Ατύχημα για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο που βοηθούσε εθελοντικά τους σεισμόπληκτους στην Κρήτη

«Άλλος Άνθρωπος» – Ατύχημα για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο που βοηθούσε εθελοντικά τους σεισμόπληκτους στην Κρήτη

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, η «ψυχή» της συλλογικής κουζίνας «Άλλος Άνθρωπος», τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στην Κρήτη, βοηθώντας τους σεισμόπληκτους.

Άτυχος στάθηκε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, η «ψυχή» της γνωστής συλλογικής κουζίνας «Άλλος Άνθρωπος» αφού τραυματίστηκε ενώ βρισκόταν στο Αρκαλοχώρι, βοηθώντας τους κατοίκους που έχουν πληγεί από τον σεισμό των 5,8 Ρίχτερ και τους απανωτούς μετασεισμούς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Φανής Καλαθάκη για την ΕΡΤ, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος είχε ανέβει σε τοιχίο και πραγματοποιούσε ζωντανή μετάδοση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε την ισορροπία του και έπεσε από ύψος τουλάχιστον δύο μέτρων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου

Ο εμπνευστής του «Άλλου Ανθρώπου» μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και στην συνέχεια κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Να σημειώσουμε ότι ο «Άλλος Άνθρωπος» έχει βρεθεί κοντά στους σεισμόπληκτους αμέσως μετά τον σεισμό, επιτελώντας σπουδαίο έργο, ενώ εγκωμιαστικά είναι τα σχόλια για την προσπάθειά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Από τη μεριά μας, να ευχηθούμε περαστικά στον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο και να επιστρέψει γρήγορα στο «μετερίζι» της αλληλεγγύης αφού πάντα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή.

Βίντεο από τις δράσεις αλληλεγγύης στο Αρκαλοχώρι

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024