Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λίλαρντ – «Ήθελα να δω το ρόστερ να βελτιώνεται – Θα είμαστε ανταγωνιστικοί»

Λίλαρντ – «Ήθελα να δω το ρόστερ να βελτιώνεται – Θα είμαστε ανταγωνιστικοί»

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ μίλησε για τις κινήσεις των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς στην offseason, αναφέροντας πως ήθελε να δει το ρόστερ να βελτιώνεται και ότι η ομάδα του θα είναι ανταγωνιστική.

Οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς ετοιμάζονται για ακόμα μια σεζόν στο ΝΒΑ, χωρίς όμως να έχουν πραγματοποιήσει μεγάλες κινήσεις στην offseason που θα τους βοηθήσουν να κάνουν το βήμα παραπάνω, έχοντας φυσικά ως ηγέτη τον Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Ο Αμερικανός γκανρτ, σε δηλώσεις του, τόνισε πως ήθελε το ρόστερ να βελτιωθεί, ωστόσο επισήμανε ότι η ομάδα του Όρεγκον θα είναι έτοιμη και ανταγωνιστική τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι δηλώσεις του Ντέιμιαν Λίλαρντ:

«Νομίζω στο πέρασμα των χρόνων είχαμε πάντα μια ανταγωνιστική ομάδα και πιστεύω ότι θα είμαστε ξανά ανταγωνιστικοί. Προφανώς, στο τέλος της περασμένης σεζόν ήθελα να δω το ρόστερ μας να βελτιώνεται.

Ήθελα να έχουμε καλύτερες πιθανότητες να κερδίσουμε. Είχαμε τις συζητήσεις μας όλο το καλοκαίρι για το πώς φαινόταν και πώς μπορούσαμε να κάνουμε βήματα σε αυτή την κατεύθυνση. Έρχομαι σε αυτή τη σεζόν με πίστη ότι αυτό θα συμβεί.

Έχουμε καθιερωθεί τόσο πολύ ως ομάδα και ως οργανισμός, ότι δεν θέλουμε να κάνουμε κάτι για να πούμε απλώς «έκανα μια αλλαγή». Θέλαμε πραγματικά κάτι να μας κάνει καλύτερους, κάτι που θα μπορούσε να μας στείλει στο επίπεδο που προσπαθούμε να φτάσουμε. Έχουμε κάνει κάποια πράγματα που μου αρέσουν. Δεν περίμενα να πάμε εκεί έξω και να πάρουμε τον Κέβιν Ντουράντ έτσι ξαφνικά».

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024