Η 24χρονη χημικός Κατερίνα Κορωνιά αναλαμβάνει επικεφαλής της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ (φοιτητικής νεολαίας της ΝΔ) μετά από απόφαση του πρόεδρου της ΟΝΝΕΔ, Παύλου Μαρινάκη

Η 24χρονη χημικός Κατερίνα Κορωνιά αναλαμβάνει επικεφαλής της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ (φοιτητικής νεολαίας της ΝΔ) μετά από απόφαση του πρόεδρου της ΟΝΝΕΔ, Παύλου Μαρινάκη.

Η Κατερίνα Κορωνιά γίνεται μάλιστα η πρώτη γυναίκα που αναλαμβάνει τα ηνία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ως γραμματέας.

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης δήλωσε: «Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια και να ευχηθώ καλή επιτυχία στην Κατερίνα Κορωνιά για τα νέα της καθήκοντα, στα οποία είμαι βέβαιος πως θα ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σήμερα ανοίγεται ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της παράταξης, όχι μόνο με τον ορισμό της πρώτης γυναίκας Γραμματέως της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, αλλά γιατί αυτός συμπίπτει με την δια ζώσης επαναλειτουργία των Πανεπιστημίων, στα οποία, πλέον, θα επανέλθει η κανονικότητα και η νομιμότητα.

»Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αποδεικνύει καθημερινά πως οι νέοι άνθρωποι αποτελούν προτεραιότητα στο σχεδιασμό και τις υλοποιούμενες πολιτικές της Κυβέρνησης. Με τη σειρά μας, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια να συνδιαμορφώσουμε το μέλλον μιας Ελλάδας που αλλάζει διαρκώς προς το καλύτερο.

»Επιπλέον, θέλω να ευχαριστήσω τον απερχόμενο Γραμματέα Κώστα Τσιαγκλιώτη για την συνεχή του παρουσία αυτά τα δύο χρόνια και για την άριστη συνεργασία μας η οποία δεν τελειώνει εδώ, αλλά θα συνεχιστεί σε νέα βάση».

Σημειώνεται ότι η οργάνωση των νέων της ΝΔ, έχει ήδη διπλασιάσει τον αριθμό των γυναικών στην εκπροσώπηση των ανωτάτων οργάνων ενώ γυναίκες υπηρετούν σε θέσεις ευθύνης και στο Εκτελεστικό γραφείο.

Την ίδια ώρα οι γυναίκες πρόεδροι Νομαρχιακών Επιτροπών της ΟΝΝΕΔ στην Αττική και την Περιφέρεια είναι τριπλάσιες σε σχέση με το παρελθόν αφού ο αριθμός τους σήμερα αγγίζει τις έντεκα.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr