Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σεξ στο πρώτο ραντεβού - Να το κάνεις ή όχι;

Σεξ στο πρώτο ραντεβού – Να το κάνεις ή όχι;

Υπάρχει μόνο ένας λόγος να το καθυστερήσεις

Μετά από ανταλλαγές μηνυμάτων και κανονίσματα, αφού κατέληξες στο τι θα φορέσεις και αισθάνθηκες αυτό το ευχάριστο άγχος για το αν θα περάσατε καλά, επιτέλους το πρώτο σας ραντεβού έγινε γεγονός.

Και πέρασες τέλεια. Κι εκείνος σου λέει να συνεχίσετε για λίγο τη βραδιά – ένα ποτό ακόμη στο σπίτι του. Τι ψυχή έχει;

Ξέρεις καλά τι ψυχή έχει. Ξέρεις επίσης τι ακριβώς σημαίνει «ένα ποτό». Και δεν είναι ότι δεν θες να κάνεις σεξ μαζί του, αλλά… το σωστό δεν είναι να περιμένεις λίγο;

Αλλιώς πώς θα σε πάρει στα σοβαρά;

Ψυχραιμία. Αν θες τη γνώμη μας, υπάρχει μόνο ένας λόγος να μην κάνεις σεξ μαζί του – και αρκετοί για να πεις το μεγάλο «ναι».

Μην κάνεις σεξ σε καμία περίπτωση αν…

δεν θέλεις. Ή αν δεν θέλει εκείνος – κάτι που συχνά ξεχνάμε σαν ενδεχόμενο, γιατί μας έχουν μάθει ότι οι άνδρες το θέλουν πάντα και παντού.

Αν δεν είσαι σίγουρη ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος σε κάνει να θέλεις να προχωρήσεις, δεν υπάρχει κανένας λόγος να πιεστείς. Κι ας είναι διασκεδαστικός κι ας είναι γλυκός κι ας περάσατε τέλεια.

Αν δεν το θέλετε κι οι δυο, αποκλείεται να είναι ωραίο.

Απόλαυσέ το άφοβα γιατί…

Το θέλεις, το θέλει, γιατί να το σκεφτόσαστε;

Γιατί να μην το χαρείτε αν το θέλετε κι οι δυο; Πάντα με προσοχή, πάντα κρατώντας στο μυαλό σου ότι αν το μετανιώσεις ακόμη και στη μέση του σεξ θα πρέπει να το σεβαστεί και να σταματήσει αυτομάτως.

Δεν σε ενθουσιάζει, αλλά δεν σε χαλάει κιόλας

Πέρασες ωραία, θέλεις να κάνεις σεξ μαζί του, δεν νομίζεις να καταλήξεις και να τον παντρεύεσαι. Τι έχεις να κερδίσεις από την αναμονή;

Έχεις κατενθουσιαστεί

Κοίτα να δεις πώς έχουν τα πράγματα: Όσο και να σου αρέσει κάποιος, το σεξ είναι πολύ κεντρικό. Επομένως, όσο νωρίτερα διαπιστώσεις αν ταιριάζετε ή όχι, τόσο το καλύτερο για να μη χάνεις το χρόνο σου. Το σεξ μπορεί μεν να βελτιωθεί στην πορεία, όμως υπάρχουν και περιπτώσεις που είναι καταδικασμένες – και είναι κρίμα να ταλαιπωρείσαι και εσύ και εκείνος αν συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Δεν ενδιαφέρει κανέναν

Δεν θέλουμε να σε σοκάρουμε, αλλά το κλισέ που λέει ότι οι άντρες κάνουν σχέση μόνο με τις γυναίκες που συμπεριφέρονται «σεμνά» δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Πολλές σχέσεις ζωής ξεκίνησαν από ένα one-night-stand, απαλλαγμένες και από την υπερβολική πίεση της αναμονής. Αν ο μόνος λόγος που δεν προχωράς είναι η ανησυχία σου για το τι θα σκεφτεί, δεν υπάρχει λόγος να το σκέφτεσαι έτσι.

Κι αν τον ενδιαφέρει, είναι πρόβλημά του

Έλα τώρα, ειλικρινά. Θες να κάνεις σχέση με κάποιον που δεν θέλει να κάνει σχέση μαζί του επειδή κάνατε συναινετικό σεξ; Αν σκέφτεται έτσι, καλύτερα να το μάθεις από το πρώτο ραντεβού. Να μη χάνεις και το χρόνο σου. Τέτοιου είδους απόψεις ποτέ δεν είναι μεμονωμένες.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024