Θεσσαλονίκη – Εξιχνιάστηκε η ένοπλη ληστεία με το σημείωμα στην Καλαμαριά
Ως δράστης ταυτοποιήθηκε ελληνικής καταγωγής άνδρας, 51 ετών, ο οποίος εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης στην ίδια περιοχή, όταν κινούμενος πεζός δεν συμμορφώθηκε σε σήμα αστυνομικών που επιχείρησαν να τον ελέγξουν και γι' αυτό τον λόγο συνελήφθη για απείθεια
Την εξιχνίαση ληστείας που τελέστηκε τον περασμένο Αύγουστο σε υποκατάστημα τράπεζας στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, όπου ένοπλος, φορώντας ιατρική μάσκα και κρατώντας πιστόλι, επέδειξε σε υπάλληλο σημείωμα με το οποίο απέσπασε ποσό άνω των 7.000 ευρώ από το ταμείο, ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ.
Ως δράστης ταυτοποιήθηκε ελληνικής καταγωγής άνδρας, 51 ετών, ο οποίος εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης στην ίδια περιοχή, όταν κινούμενος πεζός δεν συμμορφώθηκε σε σήμα αστυνομικών που επιχείρησαν να τον ελέγξουν και γι’ αυτό τον λόγο συνελήφθη για απείθεια.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν είδη υπόδυσης που χρησιμοποίησε κατά τη διάπραξη της ληστείας.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).