Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μπαρτζώκας έδωσε το σύνθημα για τη νέα σεζόν

Ο Μπαρτζώκας έδωσε το σύνθημα για τη νέα σεζόν

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τη νέα σεζόν που έρχεται στο περιθώριο της Media Day της κεντρικής χορηγού της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν, σε συνεργασία με την κεντρική χορηγό της bwin και ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα αλλά και για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα.

Όσα είπε ο Μπαρτζώκας:

«Είμαι εδώ πάνω από 1,5 χρόνο τώρα και αυτό που μπορώ να επιβεβαιώσω, είναι πως οι ανθρώπινες σχέσεις είναι πολλές φορές πιο σημαντικές από τις υπογραφές και εμείς μετά από κάποια event που από κοινού έχουμε κάνει με την bwin, πιστεύω πως υπάρχουν ανθρώπινες σχέσεις πολύ σημαντικές».

Για το πόσο κομβική είναι η συμβολή της bwin: «Θέλω και εγώ να πω από την πλευρά μου ένα ευχαριστώ στον χορηγό μας, γιατί μπόρεσα να πιέσω τη διοίκηση για κάποιες πιο δαπανηρές μεταγραφές το καλοκαίρι και σίγουρα και η συμβολή της σε αυτό είναι σημαντική».

Για την κατάσταση της ομάδας και τις προσδοκίες για την νέα σεζόν: «Είμαστε πιο ώριμοι και καλύτεροι, αλλά αυτό μένει να φανεί και στο γήπεδο, γιατί στα λόγια όλα είναι εύκολα. Ο κόσμος μάς έλειψε πολύ, γιατί αν δείτε την περσινή σεζόν, κάναμε εννιά νίκες εκτός, περισσότερες από κάθε άλλη χρονιά στην ιστορία του Ολυμπιακού».

Sports in

Ο Μπέος δίνει 15.000 εισιτήρια στο Πανθεσσαλικό – Θέλει περισσότερα ο Αλαφούζος

Ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε κατά την αποχώρησή του από την συνάντηση για τον τελικό του Κυπέλλου, ότι είναι θετικός -υπό προϋποθέσεις- για την παρουσία 15.000 φιλάθλων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024