Ανρί – Γίνεται σχολιαστής των αγώνων του Champions League
Ο Τιερί Ανρί συμφώνησε με το δίκτυο CBS Sports ώστε να γίνει σχολιαστής των αγώνων του Champions League.
Ο Τιερί Ανρί βρέθηκε την Κυριακή στο «Έμιρεϊτς» για να παρακολουθήσει το ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου, με την πρώην του ομάδα την Άρσεναλ, να επικρατεί με 3-1 επί της Τότεναμ.
Ο Γάλλος θρύλος είναι βοηθός προπονητή στην Εθνική Βελγίου, με το συμβόλαιό του να εκπνέει μετά το Μουντιάλ του 2022, παράλληλα όμως η ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο διατηρείται και μέσω άλλων καθηκόντων που έχει.
Το αμερικανό δίκτυο CBS Sports ανακοίνωσε πως ο Ανρί θα αποτελέσει τον σχολιαστή για τους αγώνες του Champions League αυτής της περιόδου, με την αρχή να γίνεται από σήμερα, με τη διεξαγωγή της 2ης αγωνιστικής.
Ο πρώην σταρ της Άρσεναλ έχει αναλάβει τον ίδιο ρόλο και στην πλατφόρμα της Amazon Prime, ως σχολιαστής των αγώνων του γαλλικού πρωταθλήματος, ενώ η πρώτη του «εμπειρία» ήταν το 2014, όταν εργάστηκε στο Sky Sports.
- Το… παράπονο του Φρανσίσκο: «Εγώ πρέπει να πάρω το βραβείο του MVP, όχι ο Βεζένκοφ»
- H απόφαση του Αντρέι Στογιάκοβιτς για το μέλλον του
- Η Κόβεντρι του Φρανκ Λάμπαρντ επέστρεψε στην Premier League
- Ίντερ – Κάλιαρι 3-0: Ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα οι «νερατζούρι»
- Πέθανε ο θρύλος του παγκόσμιου μπάσκετ Όσκαρ Σμιντ
- Τι δείχνει η παράδοση για τις ομάδες που παίζουν στα play in της Euroleague
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Το «μονοπάτι» τους και πώς μπορούν να συναντηθούν στα πλέι οφ της Euroleague
- Πρώτος σκόρερ της Euroleague ο Βεζένκοφ, πρώτος στα τρίποντα ο Ντόρσεϊ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/daniel-olah-enaFJelpNxY-unsplash-1-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442