Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» μίλησε ο Σάκης Κατσούλης και για πρώτη φορά επιβεβαίωσε πως είναι ξανά μαζί με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη
«Είναι κοροϊδία πλέον να λέμε ότι είμαστε φίλοι»
«Η ατάκα ότι “δεν τα λέω” δεν έχει να κάνει με μένα. Ο ΣΚΑΙ με διαβεβαίωσε ότι δεν ήταν λόγια των ανθρώπων του και ότι έγινε παραπληροφόρηση», είπε ο Σάκης Κατσούλης στην αρχή και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Με τη Μαριαλένα περπατάμε μαζί. Κάνουμε μαζί επιλογές, συζητάμε τα πάντα και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Είναι κοροϊδία πλέον να λέμε ότι είμαστε φίλοι, δεν είμαστε φίλοι. Δεν μπορούμε να βάλουμε και την ταμπέλα ζευγάρι απλά προσπαθούμε να είμαστε κάθε μέρα και καλύτερα. Δεν υπάρχει άλλο ζευγάρι παγκοσμίως που να έχει βρεθεί στη ζούγκλα μετά από έναν χωρισμό, οπότε ήρθαμε πάρα πολύ κοντά».
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.