Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελένη Μενεγάκη - «Τα ουρλιαχτά μου ακούστηκαν παντού»

Ελένη Μενεγάκη – «Τα ουρλιαχτά μου ακούστηκαν παντού»

Με αφορμή την πρόκληση του Σάββα Πούμπουρα στη μητέρα του, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε μια από τις πιο τρομακτικές της εμπειρίες σε λούνα παρκ.

Με αφορμή την πρόκληση του Σάββα Πούμπουρα στη μητέρα του, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε μια από τις πιο τρομακτικές της εμπειρίες σε λούνα παρκ.

«Τα ουρλιαχτά μου ακούστηκαν παντού»

Αρχικά ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος είπε στην παρουσιάστρια: «Ελένη και που δεν έχουμε πάει με τα παιδιά μας σε Ελλάδα και εξωτερικό, Disneyland, Univeral….»!

Και με αφορμή αυτή τoυ την ατάκα, η Ελένη Μενεγάκη είπε: «Παιδιά, εγώ ακόμα τρομάζω να μπαίνω σε αυτά… (δωμάτια τρόμου). Μου είχαν πει τα παιδιά μου πριν την καραντίνα να μπω σε ένα που δεν είχα μπει ποτέ και μου λένε: «έλα ρε μαμά, δεν είναι τόσο τρομακτικό…» γιατί στο ένα δεν ανεβαίνω, στο άλλο που γυρνά δεν ανεβαίνω, στο άλλο που χτυπάει, δεν ανεβαίνω… Πουθενά δεν ανέβαινα, πήγαινα μόνο και έβλεπα. Και μου λένε «έλα να μπούμε σε αυτό. Ήταν ένα σα δρακουλιάρικο, σε ένα δωμάτιο που είχε πολλά δωμάτια… Παιδιά, φώναζα με άκουσαν όλοι! Δεν είμαι για τέτοια το έκανα μόνο για την Βαλέριά μου, τα άλλα ήταν πιο μεγάλα! Τα ουρλιαχτά μου ακούστηκαν παντού… Δεν ήμαστε όλοι για όλα παιδιά»!

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024