Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτό το beauty trend δεν θέλουμε να επιστρέψει

Αυτό το beauty trend δεν θέλουμε να επιστρέψει

Τα φρύδια μας κάναμε προσπάθεια να τα παχύνουμε, δεν θα μας τα αλλάξετε τώρα πάλι

Οι γυναίκε που σήμερα είμαστε από 25 και άνω έχουμε να θυμόμαστε πολύ καλά την τάση των λεπτών φρυδιών. Περνούσαμε αρκετό χρόνο (στα σχολικά μας χρόνια οι νεότερες, στα νεανικά και όχι μόνο οι μεγαλύτερες) με το τσιμπιδάκι στο χέρι.

Κι όσο πιο λεπτό, τόσο πιο in.

Αυτό άλλαξε τα τελευταία χρόνια, περνώντας φυσικά και από την οδό της υπερβολής. Τα παχιά φρύδια ήρθαν κι έγιναν καθεστώς στην ομορφιά του προσώπου, απαλλάσσοντάς μας ως έναν αβθμό από το άγχος του βγαλσίματος, βάζοντάς μας όμως άλλα δαιμόνια: το μολύβι, το βουρτσάκι, τα λαδάκια και όλα τα συμπαρομαρτούντα.

Είναι γεγονός, όμως, ότι ακόμη και τα beauty trends… κάνουν κύκλους.

Δεν περιμέναμε φυσικά να περάσουμε από τα έντονα, πυκνά- α λα Cara Delevingne- φρύδια που κυριαρχούν εδώ και αρκετό καιρό, στο blast from the past που είδαμε πρόσφατα στην Bella Hadid: τα λεπτά φρύδια.

Αν και η ίδια δεν υπήρξε ποτέ φαν των πυκνών φρυδιών, τώρα τελευταία δείχνει να εμφανίζεται με όλο και πιο λεπτή τη γραμμή τους, ιδιαίτερα από την πολυσυζητημένη red carpet εμφάνισή της στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών κι έπειτα.

Στις πιο πρόσφατες, μάλιστα, φωτογραφίες που έχει ποστάρει στο Instagram είναι πλέον ξεκάθαρo πως έχει υιοθετήσει το trend που μεσουράνησε στα 90s και που είναι από εκείνα που δεν θυμόμαστε με νοσταλγία.

Η περίφημη διαμάχη μεταξύ λεπτών και πλούσιων φρυδιών έχει πλέον περάσει και στο TikTok, με τους TikTokers να χωρίζονται σε στρατόπεδα, υποστηρίζοντας με βιντεάκια τα επιχειρήματά τους, υπέρ ή κατά των λεπτών φρυδιών.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η makeup artist @askellenbeauty η οποία ανεβάζει βιντεάκια όπου συγκρίνει celebrities με και χωρίς λεπτά φρύδια σχολιάζοντας :

«Δεν θα συμφωνήσω ποτέ μ’ αυτό»

« Άσε κάτω το τσιμπιδάκι των φρυδιών! Δέκα χρόνια μου πήρε να ξαναφυτρώσουν τα δικά μου!» κλπ.

Από την άλλη, υπάρχουν οι υπέρμαχοι των skinny brows, όπως η @happistar1 επιθυμεί διακαώς να επανέλθουν στη μόδα τα λεπτά φρύδια καθώς πιστεύει ότι «Αυτός είναι ο λόγος που τα κορίτσια έδειχναν τόσο ελκυστικά εκεί γύρω στο 2000».

Κάποιες, πάλι, πιο διστακτικές να υιοθετήσουν το trend (όπως η @hayleybuix), χρησιμοποιούν το φίλτρο Time Warp Scan για ν’ αποκτήσουν μια ιδέα πως θα έδειχναν με λεπτά φρύδια.

Ή -όπως η @jaclynforbes– προτιμούν να δείξουν το makeup hack για λεπτά φρύδια χωρίς τσιμπηδάκι, “σβήνοντάς” τα πρώτα με concealer και ζωγραφίζοντάς τα από πάνω ώστε να τσεκάρουμε ανώδυνα και εκ του ασφαλούς το beauty trend.

Όχι, όχι, κορίτσια.

Μια χαρά πανέμορφα είναι τα φυσικά μας, περιποιημένα φρύδια, που τονίζουν το βλέμμα και λάμπουν από υγεία!

Εσείς τι λέτε;

*Με πληροφορίες από το faysbook.gr

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024