Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ - «Ποιος θα ωφεληθεί από το κρυφό σχέδιο για την εκχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου της ΔΕΗ;»

ΣΥΡΙΖΑ – «Ποιος θα ωφεληθεί από το κρυφό σχέδιο για την εκχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου της ΔΕΗ;»

Αιχμηρή απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, για τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Οικονόμου σχετικά με την ομιλία Τσίπρα στη Βουλή για τη ΔΕΗ

Αιχμές κατά της κυβέρνησης για «κρυφό σχέδιο εκχώρησης του πλειοψηφικού πακέτου της ΔΕΗ», αφήνει ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του, με την οποία απαντά στο σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή.

«Ο κ. Οικονόμου έχει τον ρόλο του κυβερνητικού εκπροσώπου και όχι του υποβολέα των κινήσεων του Αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης», αναφέρει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: «Αν η κυβέρνηση έχει σοβαρά εσωκομματικά ζητήματα ανοιχτά και επιθυμεί να δείξει ενότητα στην πολιτική τής εκποίησης του δημοσίου πλούτου, που αποτελεί πεδίο σύγκλισης Μητσοτάκη – Σαμαρά, τη λύση δεν θα τους τη δώσει ο ΣΥΡΙΖΑ».

Συνεχίζοντας, επαναλαμβάνει τα ερωτήματα που, όπως λέει, δεν απάντησαν οι υπουργοί στο Κοινοβούλιο: «Ποιο είναι το σχέδιο για την αντιμετώπιση της ακρίβειας; Γιατί δεν ανακοινώνει αύξηση του κατώτατου μισθού, ενώ προεκλογικά το υποσχόταν; Γιατί δεν εξαγγέλθηκε η ΑΜΚ της ΔΕΗ στη ΔΕΘ και ποιοι το ήξεραν και χειραγώγησαν τη μετοχή; Ποιο κρυφό σχέδιο υπάρχει για την πρωτοφανή στα χρονικά εκχώρηση ελέγχου του πλειοψηφικού πακέτου μιας τόσο κρίσιμης εταιρείας από το Δημόσιο και ποιος εθνικός εργολάβος θα ωφεληθεί;».

Sports in

Κομβικό ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια, δοκιμασία στο «Κλ. Βικελίδης» για τον Ολυμπιακό

Σπουδαίο ντέρμπι στην «Opap Arena» ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενείται νωρίτερα από τον Άρη. Έξοδος στη Λαμία για τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024