Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ράνια Τζίμα - Στο MEGA έζησα τα πιο ωραία δημοσιογραφικά μου χρόνια

Ράνια Τζίμα – Στο MEGA έζησα τα πιο ωραία δημοσιογραφικά μου χρόνια

Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην πορεία της στο κανάλι αλλά και τους γονείς της

Καλεσμένη στην εκπομπή MEGA Καλημέρα με την Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε η παρουσιάστρια του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του MEGA. Ράνια Τζίμα, όπου αναφέρθηκε στην πορεία της στο κανάλι αλλά και σε στιγμές της καθημερινότητάς της.

«Είμαι καλά μετά από πάρα πολύ καιρό. Το MEGA ήταν πάντα για μένα μία σχέση καρμική, ήθελα πάντα να είμαι εκεί και τότε και τώρα, είμαι καλά εγώ μέσα σε αυτό, και το MEGA είναι καλά μέσα μου», ανέφερε αρχικά, ενώ μίλησε και για τα χρόνια της κρίσης, τα οποία, ωστόσο, πέρασαν, και ότι πλέον, έπειτα από τις δύσκολες καταστάσεις που πέρασε η ίδια αλλά και ο σύζυγός της.

Εκτός, όμως, από την επαγγελματική πορεία της μίλησε και για την προσωπική ζωή της και για την πρώτη γνωριμία με τον σύζυγό της, η οποία ήταν μάλιστα  «επεισοδιακή». «Ήμουν ξινή στην πρώτη μέρα γνωριμίας με τον σύζυγό μου. Δεν έβλεπα μπροστά μου, είχα στο μυαλό μου, μόνο δουλειά, δουλειά, δουλειά. Δεν ήθελα, είχα κατεβασμένα τα ρολά μου, ό, τι και να περνούσε από μπροστά μου δεν θα το έβλεπα, ήμουν προσηλωμένη στη δουλειά μου», είπε η όμορφη παρουσιάστρια, ενώ στην ερώτηση της Ελεονώρας Μελέτη σχετικά με το εάν ήταν η ίδια , προκατειλειμμένη για τον σύζυγό της, τόνισε πως δεν τον γνώριζε από πριν, για να έχει κάποια περίεργη συμπεριφορά απέναντί του.

Στην συνέχεια η δημοσιογράφος μίλησε για την οικογένειά της, όσο και την στάση της μητέρας της στο γεγονός ότι έγινε δημοσιογράφος, ενώ σπούδαζε Νομική. «Η μαμά μου ήταν πάντα πολύ μπροστά από την εποχή της, δεν την αφορούσε τόσο πολύ εάν θα παντρευτώ ή τι θα κάνω με αυτό το ζήτημα.  Δεν μπορούσαν απλώς να καταλάβουν πώς μου ήρθε εμένα να κάνω αυτό το επάγγελμα, καθώς δεν υπήρχε κανείς να με βοηθήσει, να μού ανοίξει μία πόρτα».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024