Σεισμός στην Κρήτη – Πολίτες δίνουν το σπίτι τους σε σεισμόπληκτους ως ένδειξη αλληλεγγύης
Η περιοχή έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ενώ έχουν στηθεί σκηνές που θα έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν 2.500 ανθρώπους.
Τις πληγές τους μετρούν οι κάτοικοι του Ηρακλείου Κρήτης μετά τον φονικό σεισμό των 5,8 Ρίχτερ.
Από το σεισμό, ένας άνθρωπος έχασε την ζωή του και αρκετοί τραυματίστηκαν, ενώ τεράστιες είναι οι ζημιές στο Αρκαλοχώρι και πολλούς οικισμούς όπου τα σπίτια είναι επικίνδυνα για κατοίκηση.
Η περιοχή έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ενώ έχουν στηθεί σκηνές που θα έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν 2.500 ανθρώπους.
Παράλληλα έχουν παραχωρηθεί συνολικά 90 δωμάτια σε ξενοδοχεία του Ηρακλείου για τους σεισμόπληκτους.
Ωστόσο, αυτή τη κρίσιμη στιγμή, η αλληλεγγύη πολλών συνανθρώπων μας έχει δημιουργήσει ένα κύμα αγάπης, με πολλούς να παραχωρούν τα σπίτια τους σε σεισμόπληκτους, για να περάσουν τις μέρες έως ότου βρεθεί λύση.
- Γροιλανδία: «Ψεύδεται» – Με δυσπιστία αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι τη δήλωση Τραμπ για «πλαίσιο συμφωνίας»
- Βουλή: Με ψήφους της ΝΔ έγινε δεκτή η πρόταση Μητσοτάκη για τον πρωτογενή τομέα
- Ιράν: Ο Τραμπ προειδοποιεί ξανά την Τεχεράνη «να σταματήσει με τα πυρηνικά»
- Ρωσία: Τι είπε ο Πούτιν για το Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ και τη Γροιλανδία – Γιατί επέκρινε τη Δανία
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Σκωτσέζικο ντους από τον Τραμπ
- Φονική κακοκαιρία με δυο νεκρούς – Μεγάλες καταστροφές στην Αττική – Πού θα χτυπήσουν τα φαινόμενα τις επόμενες ώρες


