
Πασχάλης Τσαρούχας – «Η Γη της Ελιάς εκπλήσσει κι εμάς τους ίδιους κάθε εβδομάδα»
Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο γνωστός ηθοποιός στην εκπομπή «Ελένη» της Ελένης Μενεγάκη
Στην εκπομπή «Ελένη» της Ελένης Μενεγάκη και τον δημοσιογράφο Γιάννη Χατζηγεωργίου μίλησε ο Πασχάλης Τσαρούχας με αφορμή την καθημερινή σειρά «Η Γη της Ελιάς» στην οποία συμμετέχει.
Ο δημοφιλής ηθοποιός παραχώρησε μια εκ βαθέων συνέντευξη, αναφερόμενος μεταξύ άλλων και στη σχέση του με τα παιδιά του, αλλά και για τη νέα καθημερινή σειρά του MEGA.
Σε σχέση με τα παιδιά του, ο Πασχάλης Τσαρούχας δήλωσε:
«Με τον δεκαπεντάχρονο γιο μου παίζουμε μαζί μπάσκετ και η σχέση μας είναι καλή. Είναι ένα παιδί τρυφερό με πάρα πολλές ευαισθησίες, πολλές δεξιότητες οπότε μια χαρά θα του πάνε τα πράγματα».
«Η πεντάχρονη πριγκίπισσα μου μεγαλώνει όμορφα και εκείνη. Θα πάει νηπιαγωγείο φέτος. Επειδή δεν έχω την ευτυχία να είμαι κοντά στο μεγάλωμα της, ούτως ή άλλως υπάρχει μία διαφορά. Σαφώς και στο δεύτερο παιδί έχουμε την εμπειρία του πρώτου. Δηλαδή λάθη που έχουμε κάνει δεν τα επαναλαμβάνουμε, ωστόσο κάθε παιδί είναι διαφορετικό και έτσι η υποχρέωση του γονιού είναι να προσπαθήσει να προσεγγίσει τον τρόπο του παιδιού και όχι να μείνει σε έναν τρόπο που είναι γραμμένος σαν κανόνας» πρόσθεσε ο ηθοποιός και πρόεδρος του Πειθαρχικού του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών της «Ελένης»
«Αν τα παιδιά μου θέλουν να ασχοληθούν με την ηθοποιία, δεν έχω δικαίωμα να τους το απαγορεύσω ούτε και να τα παροτρύνω».
«Το πλεονέκτημα της Γης της Ελιάς είναι οι συνεχείς εκπλήξεις. Κάθε εβδομάδα εκπλήσσει εμάς το σενάριο που έρχεται και έχει εξελίξεις που δεν τις περιμένεις και εσύ ο ίδιος. Πόσο περισσότερο οι τηλεθεατές».
Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:
- Ιράν: Ο Τραμπ μιλάει για πιθανότητα συμφωνίας, ενώ η Τεχεράνη δεν διεξάγει «καμιά διαπραγμάτευση»
- Ουκρανία: 7 νεκροί και πάνω από 20 τραυματίες σε ρωσικά πλήγματα
- Τι είναι τα σύννεφα φωτιάς που έκαναν την εμφάνισή τους στην Γαλλία για πρώτη φορά
- Υεμένη: Πλήγματα κατά αγωγών πετρελαίου της Σαουδικής Αραβίας ανακοίνωσαν οι Χούθοι
- Ουκρανία: Οι ρωσικές επιθέσεις απειλούν αμάχους, εμπόριο και επισιτιστική ασφάλεια, λένε αξιωματούχοι του ΟΗΕ
- Το Ισραήλ πιθανόν διέπραξε εγκλήματα πολέμου στον Λίβανο, δηλώνει αξιωματούχος του ΟΗΕ



