Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δυτική Όχθη - Οι ισραηλινές δυνάμεις σκότωσαν τουλάχιστον τέσσερις Παλαιστινίους κατά τη διάρκεια επιδρομών

Δυτική Όχθη – Οι ισραηλινές δυνάμεις σκότωσαν τουλάχιστον τέσσερις Παλαιστινίους κατά τη διάρκεια επιδρομών

Ισραηλινά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι οι νεκροί ήταν μέλη ένοπλων παλαιστινιακών οργανώσεων και ότι σκοτώθηκαν σε ανταλλαγές πυρών με τις ισραηλινές δυνάμεις σε διάφορες περιοχές της Δυτικής Όχθης

Οι ισραηλινές δυνάμεις σκότωσαν τουλάχιστον τέσσερις Παλαιστινίους κατά τη διάρκεια επιδρομών στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, ανακοίνωσε το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας, με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης να κάνουν λόγο για βίαιες συγκρούσεις στην περιοχή από χθες (Σάββατο) το βράδυ.

Το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας δεν αναφέρθηκε στην ταυτότητα των ανδρών αυτών, όμως διευκρίνισε ότι οι τρεις σκοτώθηκαν στο χωριό Μπιντού, βορειοδυτικά της Ιερουσαλήμ, και ένας ακόμη στο χωριό Μπουρκίν, κοντά στην Τζενίν.

Ισραηλινά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι οι νεκροί ήταν μέλη ένοπλων παλαιστινιακών οργανώσεων και ότι σκοτώθηκαν σε ανταλλαγές πυρών με τις ισραηλινές δυνάμεις σε διάφορες περιοχές της Δυτικής Όχθης.

Το κρατικό ισραηλινό ραδιόφωνο, από την πλευρά του, ανέφερε σήμερα το πρωί ότι ένοπλες συγκρούσεις ξέσπασαν μεταξύ ισραηλινών στρατιωτών και Παλαιστινίων στο βόρειο τμήμα της Δυτικής Όχθης, έπειτα από στρατιωτική επιχείρηση σε περιοχή κοντά στην Τζενίν, που είχε στόχο τη σύλληψη υπόπτων, μελών της Χαμάς.

Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Ναφτάλι Μπένετ, σε ανακοίνωσή του επισήμανε ότι οι ισραηλινές δυνάμεις πραγματοποίησαν επιχείρηση εναντίον «τρομοκρατών της Χαμάς που ήταν έτοιμοι να εξαπολύσουν άμεσα τρομοκρατικές επιθέσεις».

Συνολικά, επτά Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί σε πρόσφατες συγκρούσεις με τις ισραηλινές δυνάμεις στον καταυλισμό προσφύγων της Τζενίν, όπου οι εχθροπραξίες έχουν αυξηθεί τις τελευταίες εβδομάδες.

(Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ – ΜΠΕ)

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024