Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Άναψαν τα αίματα» με Σιμόες - Λουτσέσκου μετά το ματς

«Άναψαν τα αίματα» με Σιμόες – Λουτσέσκου μετά το ματς

Λογομαχία με αρκετά ανεβασμένους τους τόνους είχαν μετά τη λήξη του ντέρμπι οι Αντρέ Σιμόες και Ρασβάν Λουτσέσκου, με τον Πορτογάλο μέσο της ΑΕΚ να θυμίζει στον Ρουμάνο τη φάση του 2018 με τον Βαρέλα και τον Μπάρκα.

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να επικράτησε της ΑΕΚ στην Τούμπα και να πήρε το μεγάλο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής, ωστόσο το ντέρμπι συνεχίστηκε και μετά το τελικό σφύριγμα.

Με πρωταγωνιστές τον Αντρέ Σιμόες και τον Ρασβάν Λουτσέσκου. Αφού ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση, ο Πορτογάλος μέσος της Ένωσης κατευθύνθηκε προς τον Ρουμάνο τεχνικό του Δικεφάλου του Βορρά και όπως φάνηκε, η συζήτηση τους δεν ήταν σε καθόλου… χαλαρό κλίμα.

Ο λόγος; Η ερώτηση που έκανε ο Σιμόες στον Λουτσέσκου, η οποία είχε να κάνει με το γκολ των «κιτρινόμαυρων» που ακυρώθηκε για οφσάιντ στον Καρίμ Ανσαριφάρντ που κάλυπτε το οπτικό πεδίο του Πασχαλάκη.

Μία φάση σχεδόν… καρμπόν με εκείνη από το ντέρμπι των δύο δικεφάλων πριν από τρία χρόνια. Όταν το γκολ του ΠΑΟΚ είχε ακυρωθεί για οφσάιντ του Μαουρίσιο μετά την κεφαλιά του Βαρέλα που κατέληξε στα δίχτυα του Μπάρκα.

Έτσι, ο Σιμόες ρώτησε τον Λουτσέσκου εάν το σημερινό ήταν οφσάιντ, διότι πριν από τρία χρόνια ο Ρουμάνος έλεγε… άλλα… «Το γκολ μας σήμερα ήταν οφσάιντ τώρα; Γιατί πριν από τρία χρόνια έλεγες άλλα», φέρεται να είπε ο Πορτογάλος στον Ρουμάνο τεχνικό ο οποίος δεν πήρε και πολύ καλά την ερώτηση, με αποτέλεσμα να παρεμβαίνουν οι πιο ψύχραιμοι και να χωρίζουν τους δύο άνδρες.

Μάλιστα, ο Σιμόες έδωσε και συνέχεια λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ μια ερώτηση έκανα»…

Sports in

Επίσημο: Χωρίς τον Μέσι η Αργεντινή για τα φιλικά στην Αμερική

Η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Αργεντινής (AFA) επιβεβαίωσε την απουσία του Λιονέλ Μέσι από τα φιλικά του Μαρτίου στην Αμερική.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024