Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο έρωτας περνάει από το στομάχι - Τι ταλέντο έχουν τα 12 ζώδια στην... μαγειρική

Ο έρωτας περνάει από το στομάχι – Τι ταλέντο έχουν τα 12 ζώδια στην… μαγειρική

Ποιοι είναι γεννημένοι σεφ και ποιοι δεν πρέπει να περνούν ούτε από έξω από την κουζίνα;

Ποια είναι η σχέση του κάθε ζωδίου με την μαγειρική και την κουζίνα;

Ποιοι είναι γεννημένοι σεφ και ποιοι δεν πρέπει να περνούν ούτε από έξω από την κουζίνα;

Κριός

Η σχέση των Κριών με την κουζίνα είναι όπως του σκύλου με της γάτας! Τους αρέσει το φαγητό, αλλά στην κουζίνα θα μπουν μόνο αν κάποιος άλλος έχει ήδη στρώσει το τραπέζι. Σπάνια θα μαγειρέψουν, αν δε σας αρέσει το delivery καλύτερα να φάτε κάτι από το σπίτι σας πριν πάτε.

Ταύρος

Οι μεγαλύτεροι σεφ είναι Ταύροι, λατρεύουν τη μαγειρική γιατί αγαπούν το καλό φαγητό. Θα ετοιμάσουν ένα πλούσιο μενού, με πολύ μεγάλη επιτυχία και το σίγουρο είναι πως θα μείνετε χορτασμένοι και εντυπωσιασμένοι με τις μαγειρικές τους ικανότητες.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι έχουν τσακωθεί με την κουζίνα κι είναι φανερό ότι οι σχέσεις τους μαζί της δεν είναι οι καλύτερες! Προτιμούν να συντηρούνται με πρόχειρο φαγητό και να παραγγέλνουν από έξω. Αν πεινάτε λοιπόν και δε θέλετε να την βγάλετε με σουβλάκια, προετοιμαστείτε κατάλληλα από πριν.

Καρκίνος

Είναι πολύ παραδοσιακοί οι Καρκίνοι κι αυτό φαίνεται από τον τρόπο που περιποιούνται τους επισκέπτες τους με σκοπό πάντα να πρωτοτυπήσουν και να τους αφήσουν με τις καλύτερες εντυπώσεις. Συνήθως το πετυχαίνουν αυτό χρησιμοποιώντας την ελληνική κουζίνα που είναι και η αγαπημένη τους. Μαγειρεύουν ωραία και έχουν από πολύ μικρή ηλικία μια ιδιαίτερη σχέση με ότι έχει να κάνει με το φαγητό.

Λέων

Για τους Λέοντες το μαγείρεμα είναι μια ιεροτελεστία κι αν δοκιμάσετε από το φαγητό τους, σίγουρα θα γλύφετε και τα δάχτυλά σας. Θα ενθουσιαστείτε, όχι μόνο από τις μαγειρικές τους ικανότητες, αλλά και από τον τρόπο που θα παρουσιάσουν τα πιάτα τους. Το μόνο σίγουρο λοιπόν είναι ότι θα σας αφήσουν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Παρθένος

Οι Παρθένοι προκειμένου να σας εντυπωσιάσουν θα μπουν στην κουζίνα και θα μαγειρέψουν για εσάς! Δεν το κάνουν πολύ συχνά, αλλά όταν το κάνουν μαγειρεύουν ιδιαίτερα και ελαφριά. Γι αυτό λοιπόν μην περιμένετε παστίτσιο αλλά ζυμαρικά με λαχανικά και μια πράσινη σαλάτα. Μπορείτε να φάτε άφοβα, γιατί και θα μείνετε ικανοποιημένοι γευστικά και θα έχετε τη σιγουριά πως ο,τι τρώτε έχει πλυθεί με εξονυχιστικό τρόπο!

Ζυγός

Μαγειρεύουν ωραία και αρκετά συχνά οι Ζυγοί, είτε για τον εαυτό τους είτε για την παρέα τους. Θέλουν να ακούν καλά λόγια για τις μαγειρικές τους ικανότητες και δε θα δυσκολευτείτε να τους κάνετε τη χάρη, αφού θα σας αφήσουν σίγουρα με το στόμα ανοιχτό τη μέρα που θα σας κάνουν το τραπέζι.

Σκορπιός

Αγαπούν το καλό φαγητό και τις παράξενες και πρωτότυπες γεύσεις. Ξέρουν να μαγειρεύουν κι αν θελήσουν να σας περιποιηθούν το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δυσκολευτείτε να ξεχωρίσετε από την γεύση τι είναι αυτό που τρώτε. Κατά τα άλλα όμως η γενική εικόνα θα είναι ικανοποιητική, ειδικά αν σας αρέσουν οι εξωτικές συνταγές.

Τοξότης

Έχουν ένα θέμα με τη μαγειρική, θα κάτσουν να μαγειρέψουν μόνο όταν έχουν κέφια. Για το ταίρι τους θα έμπαιναν στην κουζίνα αλλά μόνο αν το έβλεπαν να πεινάει πολύ. Τους αρέσει το καλό φαγητό, αλλά προτιμούν να το βρίσκουν έτοιμο.

Αιγόκερως

Άριστες οι σχέσεις τους με την κουζίνα, δεν υπάρχει περίπτωση να πάτε σπίτι του και να μην σας ταΐσουν ακόμη κι αν δεν πεινάτε! Έχουν πολλά πάρε-δώσε με την κουζίνα και αν την επισκεφτείτε, θα νομίζετε ότι μπήκατε σε εστιατόριο!

Υδροχόος

Θα σας κάνουν το τραπέζι με πολύ μεγάλη χαρά και αρκεί να δουν το χαμόγελό σας για να πάρουν την ανταμοιβή τους για την περιποίηση που θα σας προσφέρει. Μην κριτικάρετε όμως αρνητικά τις ικανότητές τους, γιατί θα πεισμώσουν και δε θα ξαναμπούν ποτέ στην κουζίνα για χάρη σας! Πάντως, σίγουρα δεν κινδυνεύετε από τη μαγειρική τους, είναι αρκετά καλοί στο αντικείμενο αυτό.

Ιχθείς

Γαστρονόμοι ο Ιχθείς, θέλουν να δοκιμάζουν πολλές και διαφορετικές γεύσεις, τολμούν να πειραματιστούν και θα σας προσκαλέσουν να ακολουθήσετε τις ιδέες τους πάνω στη μαγειρική. Αισθάνονται άνετα μέσα στην κουζίνα και σίγουρα θα απολαύσετε τις γευστικές τους δημιουργίες

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024