Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάντσεστερ Σίτι – «Εντολή του Σεϊχη Μανσούρ να αποκτηθεί ο Εμπαπέ με κάθε κόστος»

Μάντσεστερ Σίτι – «Εντολή του Σεϊχη Μανσούρ να αποκτηθεί ο Εμπαπέ με κάθε κόστος»

Την μεταγραφική «βόμβα» του επόμενου καλοκαιριού θέλει να πυροδοτήσει ο Σεϊχής Μανσούρ, με τον ιδιοκτήτη της Μαντσεστερ Σίτι να φαίνεται να έχει δώσει εντολή για την απόκτηση του Κίλιαν Εμπαμπέ.

Tην περασμένη μεταγραφική περίοδος η Μάντσεστερ Σίτι προσπάθησε να αποκτήσει τον Χάρι Κέιν, ωστόσο ο Αγγλος επιθετικός παρέμεινε στην Τότεναμ και αυτήν την χρονιά.

Πλέον, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, βλέπει στο πρόσωπο του Κίλιαν Εμπαμπέ τον αντικατάσταση του Σέρχιο Αγουέρο στην γραμμή κρούσης. Τουλάχιστον αυτό μεταφέρει το «Transfer Window podcast», το οποίο αναφέρει ότι ο Σεϊχής Μανσούρ έχει δώσει την εντολή στους ανθρώπους της ομάδας «Να αποκτηθεί ο Εμπαμπέ με κάθε κόστος».

Παρόλο αυτά, η υπόθεση του μόνο εύκολη δεν είναι για τους Πολίτες. Η Ρεάλ Μαδρίτης «δουλεύει» εδώ και αρκετούς μήνες την απόκτηση του Γάλλου σούπερ σταρ, με τον ίδιο να έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι θέλει να αγωνιστεί στην Βασίλισσα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Εμπαμπέ το επόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν και μέχρι στιγμής δεν είναι διατεθειμένος να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την γαλλική ομάδα.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024