Άνετη και ωραία η Σεβίλλη και στο -2 από την κορυφή!

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, η Σεβίλη ξεπέρασε το εμπόδιο της Εσπανιόλ με 2-0, διατήρησε το αήττητο που έχει στη La Liga μετά από 7 αγωνιστικές (έχει ένα ματς λιγότερο) και πλησίασε στο -2 την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης που παίζει αργότερα (22:00) στο «Μπερναμπέου» με την Βιγιαρεάλ.

Η ομάδα του Λοπετέγκι έδειξε την ανωτερότητα της και με γκολ των Εν Νεσιρί και Μιρ, επικράτησαν με 2-0 και, έπιασαν στη δεύτερη θέση την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Από το 66΄ οι Ανδαλουσιάνοι έπαιζαν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Ντιλέινι με δεύτερη κίτρινη κάρτα, παρ΄ όλα αυτά δεν «ζορίστηκαν» ιδιαίτερα και στο φινάλε «κλείδωσαν» το «τρίποντο» με τον Μιρ, ο οποίος στο 70΄ είχε πάρει την θέση του σκόρερ του πρώτου τέρματος των γηπεδούχων.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπόνο, Νάβας, Κουντέ, Κάρλος, Ακούνια, Ντιλέινι, Χορδάν, Ράκιτιτς (56’ Λαμέλα), Σούσο (55’ Φερνάντο), Οκάμπος (79’ Ρεκίκ), Εν Νεσιρί (70’ Μιρ)

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Ντιέγκο Λόπεθ, Αλέις Βιδάλ (90’ Βαντίγιο), Καμπρέρα, Σέρτζι Γκόμεθ, Πεδρόσα, Μπαρέ, Νταρντέρ, Μέριδα (46’ Ντιματά), Γου Λι (57’ Μελαμέδ), Εμπαρμπά (78’ Λορέν Μορόν), Ραούλ ντε Τομάς