Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πρίφτης – «Είναι φυσιολογικό να έχουμε σκαμπανεβάσματα αυτή την περίοδο»

Πρίφτης – «Είναι φυσιολογικό να έχουμε σκαμπανεβάσματα αυτή την περίοδο»

Ο Δημήτρης Πρίφτης έδωσε συγχαρητήρια στο Λαύριο για την εμφάνισή του και τόνισε πως είναι λογικό να μην έχει σταθερή απόδοση ο Παναθηναϊκός στο ξεκίνημα της σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός είδε τη διαφορά των 20 πόντων (53-30) να εξανεμίζεται, με το Λαύριο να μειώνει ακόμα μέχρι και τους τρεις (53-30).

Στο τέλος όμως οι πράσινοι πήραν τη νίκη και την πρόκριση για τον τελικό του Super Cup, επικρατώντας με 74-61. Ο Δημήτρης Πρίφτης έδωσε τα συγχαρητήριά του μετά το τέλος του αγώνα στον Χρήστο Σερέλη και τους παίκτες του, τονίζοντας από την άλλη πως είναι φυσιολογικό να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του Παναθηναϊκού αυτή την περίοδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη τύπου ο Έλληνας τεχνικός:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά για αυτή τη σημαντική νίκη, συγχαρητήρια και στο Λαύριο για τον τρόπο που αγωνίζεται. Έκαναν ένα πολύ καλό 3ο δεκάλεπτο. Όπως είπε και ο Σαντ Ρος έχουμε σκαμπανεβάσματα, είναι φυσιολογικό αυτή την περίοδο. Όλες οι ομάδες προσπαθούν να τα μειώσουν. Στο 3ο δεκάλεπτο είχαμε επιθετικό πρόβλημα. Είναι πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε. Στη συνέχεια, νομίζω πως αντιμετωπίσαμε με σοβαρότητα το comeback του Λαυρίου. Πάντα είναι μαχητικό το Λαύριο και χαίρομαι που κερδίσαμε. Δεν ήταν καθόλου εύκολο».

Για την εικόνα του «τριφυλλιού»: «Είχαμε αρκετά ελεύθερα spot up ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και είχαμε πολλά χαμένα σουτ. Τουλάχιστον, δείξαμε μαχητικότητα και πήγαμε στο επιθετικό ριμπάουντ. Στο 3ο δεκάλεπτο το Λαύριο έπαιξε πολύ καλά και το επιμέρους σκορ ήταν 7-17. Αν ήταν 7-25 θα ήταν χειρότερα τα πράγματα. Δείξαμε ότι προσπαθούμε τουλάχιστον αμυντικά να κάνουμε κάτι. Η επίθεση βελτιώνεται, η άμυνα θέλει κυρίως προσπάθεια. Φυσικά και δουλειά, αλλά κυρίως προσπάθεια. Η επίθεση θέλει χρόνο. Προφανώς, δεν είμαστε στο κατάλληλο σημείο αυτή τη στιγμή. Το δουλεύουμε μέρα με την μέρα».

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024