Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πειραιάς - Νέο κολυμβητήριο στο ΣΕΦ από τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό

Πειραιάς – Νέο κολυμβητήριο στο ΣΕΦ από τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό

Με την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου δημιουργούνται οι κατάλληλες υποδομές αλλά και οι προϋποθέσεις, ώστε η πόλη του Πειραιά να διεκδικήσει και να φιλοξενήσει μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις, αναφέρει σε δήλωσή του ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης

Ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, αναφέρθηκε στο νέο κολυμβητήριο που θα φτιαχτεί στον Πειραιά από τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό, σημειώνοντας πως είναι ένα έργο που θα βοηθήσει την ανάπτυξη της πόλης.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Μώραλη

«Θα ήθελα να εκφράσω την ικανοποίησή μου για την παραχώρηση συγκεκριμένης έκτασης στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ, μέσω ανοιχτής διαγωνιστικής διαδικασίας στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό, ώστε να δημιουργηθούν οι κολυμβητικές εγκαταστάσεις του Συλλόγου.

Ενός συλλόγου ο οποίος χωρίς να διαθέτει ποτέ δικό του κολυμβητήριο, έχει πετύχει σπουδαίες διακρίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, γεμίζοντάς μας υπερηφάνεια.

Ο Ολυμπιακός έχει την πιο επιτυχημένη ομάδα στην ιστορία της ελληνικής κολύμβησης, με 62 Πρωταθλήματα Ελλάδας, έχοντας μάλιστα κατακτήσει 26 συνεχόμενα πρωταθλήματα (1996-2021), αλλά και 7 πρωταθλήματα Ανοικτής Θαλάσσης, 4 Διασυλλογικά Κύπελλα Ελλάδος κ.α.. Στο πόλο ο Ολυμπιακός πρωταγωνιστεί στις πισίνες, με τις ομάδες ανδρών και γυναικών να έχουν κατακτήσει συνολικά 7 κορυφαίους Ευρωπαϊκούς τίτλους, 47 πρωταθλήματα Ελλάδος, 25 Κύπελλα Ελλάδος, 6 Super Cup, ενώ τα τμήματα καταδύσεων μετρούν συνολικά 13 Πρωταθλήματα Ελλάδας.

Το μέλλον του Κολυμβητικού τμήματος του Ολυμπιακού φαντάζει πλέον αισιόδοξο και φυσικά με την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου δημιουργούνται οι κατάλληλες υποδομές αλλά και οι προϋποθέσεις, ώστε η πόλη του Πειραιά να διεκδικήσει και να φιλοξενήσει μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις.

Κερδισμένοι και οι σύλλογοι του Πειραιά

Να είναι βέβαιοι και οι υπόλοιποι σύλλογοι του Δήμου Πειραιά, οι οποίοι διατηρούν αθλήματα πισίνας, ότι αυτή η εξέλιξη είναι ιδιαιτέρως θετική για όλους, καθώς στα δυο υπάρχοντα κολυμβητήρια, το Παπαστράτειο και το δημοτικό κολυμβητήριο στα Βοτσαλάκια θα βρουν τις κατάλληλες ώρες και συνθήκες, ώστε να αναπτύξουν περαιτέρω τα δικά τους τμήματα.

Μετά από αυτή τη θετική εξέλιξη και ελπίζοντας ότι το έργο θα ξεκινήσει αλλά και θα ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν, η Δημοτική Αρχή θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην ολοκλήρωση του Σκοπευτηρίου, το οποίο ξεκίνησε το 2019, αλλά εξαιτίας της πανδημίας έχει σταματήσει, στη δημιουργία ενός ακόμα γηπέδου ποδοσφαίρου στην Θηβών & Φαλήρου, καθώς και στον μεγάλο μας στόχο που είναι η δημιουργία στίβου στα οικόπεδα της ΧΡΩΠΕΙ, εφόσον επιτύχουμε την απαλλοτρίωσή τους.

Ο Πειραιάς προοδεύει μέρα με τη μέρα σε όλους τους τομείς και αυτό πλέον είναι κάτι παραπάνω από ορατό».

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024