Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιστορική μέρα – Κολυμβητήριο στο ΣΕΦ – Εγγυητής ο Μαρινάκης

Ιστορική μέρα – Κολυμβητήριο στο ΣΕΦ – Εγγυητής ο Μαρινάκης

Σπουδαία στιγμή για τον Ολυμπιακό και την τεράστια ιστορία του, καθώς εξασφάλισε έκταση στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ για να δημιουργήσει το δικό του κολυμβητήριο. Εγγυητής ο ηγέτης της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης

Μια πολύ μεγάλη μέρα είναι η σημερινή για τον Ολυμπιακό, καθώς εξασφάλισε έκταση για να φτιάξει το δικό του κολυμβητήριο. Όπως ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης οι ερυθρόλευκοι θα φτιάξουν στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ κολυμβητήριο, με δυο πισίνες Ολυμπιακών διαστάσεων και δυο βοηθητικές δεξαμενές για την χρήση από τις Ακαδημίες καθώς και υποστηρικτικούς χώρους.

Μετά από ενέργειες πολλών ετών των ερυθρόλευκων μπαίνει μπροστά η δημιουργία του κολυμβητηρίου, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να είναι αυτός που είχε μιλήσει πρώτος για την ανάγκη ενός υπερσύγχρονου έργου για τις ομάδες πόλο και την ομάδα της κολύμβησης. Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου μάλιστα μπαίνει εγγυητής για το νέο κολυμβητήριο, σε μια ιστορική στιγμή για τον σύλλογο και την τεράστια ιστορία του, με τον ηγέτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός να δείχνει και πάλι πως είναι δίπλα στον Ερασιτέχνη.

Το πρόβλημα ήταν ότι δεν υπήρχε χώρος και εφόσον βρέθηκε όλα μπαίνουν σε μια διαδικασία για να μπουν οι πρωταθλήτριες ομάδες του Ερασιτέχνη στο δικό τους κολυμβητήριο.

Η σημερινή μέρα είναι σπουδαία για το ελληνικό πόλο συνολικά, καθώς ο κορυφαίος σύλλογος της χώρας, ο οποίος έχει κατακτήσει 7 ευρωπαϊκά (3 σε άνδρες και 4 σε γυναίκες) έκανε ένα ακόμη βήμα για να έχει το δικό του κολυμβητήριο. Το πόλο διαχρονικά αποτελεί το εθνικό μας σπορ, με δυο ολυμπιακά μετάλλια σε άνδρες και γυναίκες και ο Ολυμπιακός πάντα ήταν στην κορυφή, όμως ήταν άστεγος και όπως ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης αυτό στο μέλλον πρόκειται να αλλάξει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π ανακηρύχθηκε ανάδοχος για την εκμίσθωση και κατασκευή Κέντρου Υδάτινου Αθλητισμού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού θα δημιουργηθεί υπερσύγχρονο κολυμβητήριο με δυο πισίνες Ολυμπιακών διαστάσεων και δυο βοηθητικές δεξαμενές για την χρήση από τις Ακαδημίες καθώς και υποστηρικτικοί χώροι.

Η διαγωνιστική διαδικασία έγινε για πρώτη φορά με καινοτόμο και απόλυτα διαφανή και αυστηρό τρόπο, που ξεκίνησε αρχικά με πρόσκληση γενικού επενδυτικού ενδιαφέροντος και ακολούθησε ο διαγωνισμός με συγκεκριμένες προδιαγραφές προκειμένου να βρεθεί ο ανάδοχος.

Ο ανάδοχος είναι ο Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς, ο οποίος και κατέθεσε πληρέστατο φάκελο!»

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024