Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ηλιόπουλος - Μεγάλη νίκη για τους εργαζόμενους η δικαίωση των διανομέων της efood

Ηλιόπουλος – Μεγάλη νίκη για τους εργαζόμενους η δικαίωση των διανομέων της efood

«Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι να ξηλωθεί ολοκληρωτικά ο νόμος Χατζηδάκη και να αποτελεί παρελθόν», καταλήγει ο Νάσος Ηλιόπουλος

«Μεγάλη νίκη για τους εργαζόμενους και την κοινωνία η δικαίωση των διανομέων» τονίζει ο Νάσος Ηλιόπουλος με αφορμή την μετατροπή των συμβάσεων στην efood σε αορίστου χρόνου προσθέτοντας ότι «ο νόμος Χατζηδάκη έχει ξεκινήσει ήδη να ξηλώνεται».

Τετάστια νίκη για την κοινωνία

«Είναι μια τεράστια νίκη για τους εργαζόμενους και για την κοινωνία που στήριξε το δίκαιο αγώνα τους», υπογραμμίζει ο Νάσος Ηλιόπουλος. «Αυτό το οποίο είναι κρίσιμο για το επόμενο διάστημα είναι να κατοχυρωθεί νομοθετικά ότι οι εργαζόμενοι διανομείς εντάσσονται στη μισθωτή εργασία, με όλα τα δικαιώματα που απορρέουν από αυτήν», προσθέτει σε δήλωσή του στην εφημερίδα «Αυγή», στη διάρκεια της σημερινής κινητοποίησης των διανομέων της efood.

«Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι να ξηλωθεί ολοκληρωτικά ο νόμος Χατζηδάκη και να αποτελεί παρελθόν», καταλήγει ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Άρχισε να ξηλώνεται ο νόμος Χατζηδάκη

Αναλυτικά η δήλωση του Νάσου Ηλιόπουλου έχει ως εξής:

«Στην πραγματικότητα ο νόμος Χατζηδάκη έχει ξεκινήσει ήδη να ξηλώνεται. Είναι μια τεράστια νίκη για τους εργαζόμενους και για την κοινωνία που στήριξε το δίκαιο αγώνα τους. Αυτό το οποίο είναι κρίσιμο για το επόμενο διάστημα είναι να κατοχυρωθεί νομοθετικά ότι οι εργαζόμενοι διανομείς εντάσσονται στη μισθωτή εργασία, ότι δεν μιλάμε για ελεύθερους επαγγελματίες. Άρα ότι θα έχουν όλα τα δικαιώματα που απορρέουν από τη μισθωτή εργασία, ασφάλιση, ωράριο, κάλυψη για τα εργατικά ατυχήματα.

»Είναι μια μεγάλη νίκη για την ελληνική κοινωνία, η δεύτερη μεγάλη νίκη μετά την ακύρωση της πανεπιστημιακής αστυνομίας. Και θα συνεχίσουμε τον αγώναμέχρι να ξηλωθεί ολοκληρωτικά ο νόμος Χατζηδάκη και να αποτελεί παρελθόν».

Με απεργούς της e-food συναντήθηκαν βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και εξέφρασαν την αμέριστη στήριξη του κόμματος στον αγώνα τους για καλύτερες συνθήκες εργασίας.

Η συνάντηση έγινε στο άγαλμα του Βενιζέλου και από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συμμετείχαν οι βουλευτές Κατερίνα Νοτοπούλου, Χρήστος Γιαννούλης, ο συντονιστής της Ν.Ε. Α΄ Θεσσαλονίκης, Κώστας Αμπατζάς και άλλα στελέχη του κόμματος.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024