
Πούτιν – Παραμένει σε καραντίνα ο Ρώσος πρόεδρος
Ο Βλαντίμιρ Πούτιν βρίσκεται σε καραντίνα από τις 14 Σεπτεμβρίου.
Σε καραντίνα θα παραμείνει ο Βλαντίμιρ Πούτιν, καθώς δεκάδες υπάλληλοι από το περιβάλλον του αρρώστησαν από κοροναϊό. Να σημειώσουμε ότι ο Ρώσος πρόεδρος βρίσκεται σε καραντίνα από τις 14 Σεπτεμβρίου.
Η παραπάνω απόφαση πάρθηκε αφού όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Ντμίτρι Πεσκόφ μεμονωμένα κρούσματα COVID-19 καταγράφονται τώρα στην υπηρεσία Τύπου του Κρεμλίνου, καθώς και σε άλλα τμήματα.
Δεν θα μειωθούν οι δραστηριότητες του Πούτιν
Όπως εξήγησε ο Ντμίτρι Πεσκόφ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση: «πρώτον, οι αριθμοί νέων κρουσμάτων αυξήθηκαν σταδιακά, ορισμένα μεμονωμένα κρούσματα της νόσου εξακολουθούν να εμφανίζονται στην υπηρεσία Τύπου και σε άλλα τμήματα. Ως εκ τούτου, πρόσθετες προφυλάξεις δεν θα βλάψουν. Επαναλαμβάνω για άλλη μια φορά , αυτό σε καμία περίπτωση δεν οδηγεί σε μείωση της δραστηριότητας του προέδρου».
Αυξήθηκαν τα ημερήσια κρούσματα στη χώρα
Η ημερήσια αύξηση των νέων κρουσμάτων μόλυνσης από κοροναϊό στη Ρωσική Ομοσπονδία ανήλθε σε 21.438 κρούσματα, σύμφωνα με τα στοιχεία της επιχειρησιακής έδρας, που δημοσιεύθηκαν την Πέμπτη.
Γεγονός που σημαίνει πως σε σύγκριση με τη χθεσινή ημέρα αυξήθηκαν κατά 1732 περισσότερα κρούσματα. Ο σημερινός αριθμός κρουσμάτων «επιστρέφει» την κατάσταση στα επίπεδα του Αυγούστου. Και ο αριθμός των θανάτων, επίσης, σημείωσε αύξηση καθώς χθες ακόμα 820 πολίτες κατέληξαν. Ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων παρατηρήθηκε και στη Μόσχα με τα νέα κρούσματα να φτάνουν τα 3445. Αριθμός που είναι ο υψηλότερος μετά τον Ιούλιο, ενώ ο αριθμός των νέων εισαγωγών έχει σταθεροποιηθεί στις περισσότερες από 780 ανά ημέρα/ Αντίθετα 16.567 πολίτες έλαβαν εξιτήρια.
- G 20: Ο Τραμπ διατηρεί αμφιβολίες για τη συμμετοχή του Πούτιν στη σύνοδο της Φλόριντα
- Περού: Η Lockheed Martin επιβεβαιώνει την αγορά των 12 F-16
- ΗΠΑ: Ο Λευκός Οίκος κατηγορεί την Κίνα για κρυφή και σε μεγάλη κλίμακα αντιγραφή των αμερικανικών εταιρειών ΤΝ
- G20: Η Ρωσία «θα προσκληθεί» στις εργασίες και στη σύνοδο της Φλόριντα
- Η Lufthansa καταργεί τη δωρεάν χειραποσκευή σε πτήσεις μικρής και μεσαίας απόστασης
- Ιράν: Δεν θα χρησιμοποιήσω πυρηνικά όπλα στις επιθέσεις, διαβεβαιώνει ο Τραμπ


