Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κωστούλας - «Βόμβες» για τη διαιτησία του Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ

Κωστούλας – «Βόμβες» για τη διαιτησία του Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ

«Λίγος ο Κουμπαράκης», είπε μεταξύ άλλων ο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας.

Την οργή των ανθρώπων του Παναιτωλικού προκάλεσε η διαιτησία του Κουμπαράκη στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, με τον ιδιοκτήτη της ομάδας του Αγρινίου, Φώτη Κωστούλα, να «κατακεραυνώνει» τον Θρακιώτη ρέφερι. «Ήταν λίγος σαν διαιτητής», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο ισχυρός άνδρας του Παναιτωλικού, μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, Metropolis.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι, ανάμεσα σε άλλα, ο Παναιτωλικός διαμαρτύρεται για χέρι του Σβιντέρσκι, πριν το δεύτερο γκολ του Δικεφάλου του Βορρά (1-2), που έκρινε και το παιχνίδι, αλλά και για πέναλτι στον Καρέλη, λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κωστούλα

Για την κίνηση του Αναστασίου να φύγει διαμαρτυρόμενος πριν από τη λήξη του ημιχρόνου: «Το ανάποδο πλάγιο ήταν ένα από τα δεκάδες λάθη που έκανε ο Κουμπαράκης. Δεν έπαιξε 50-50 αλλά η πλάστιγγα έγερνε πολύ. Έγινε αυτό το πλάγιο μπροστά του (σ.σ. του Αναστασίου), αγανάκτησε και σηκώθηκε και έφυγε σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Θέλω να πιστεύω πως δεν τον έβαλε κάποιος (σ.σ. τον Κουμπαράκη). Θα είναι λάθος να κατηγορούμε διοικήσεις άλλων ομάδων.

Πολλές φορές οι διαιτητές που δεν έχουν την κατάλληλη ψυχολογία ή την ακεραιότητα, σφυρίζουν υπέρ των μεγάλων ομάδων για να είναι σίγουροι. Ήταν λίγος σαν διαιτητής και προσπάθησε να δώσει το κάτι παραπάνω τον ΠΑΟΚ για να μην… τσαντιστεί. Έτσι κάνουν με κάθε «μεγάλο», όπως την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό. Για να είσαι καλός διαιτητής πρέπει να έχεις και έναν δυνατό χαρακτήρα και να μπορεί να σταθεί στις συνθήκες ενός αγώνα. Αλλά δεν το έχουν όλοι».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Είχαμε μία καλή παρουσία στο γήπεδο. Η ισοπαλία θεωρώ πως θα ήταν πιο δίκαιη. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο Ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη ομάδα και οι μεγάλες ομάδες επιβάλλονται μέσα στο γήπεδο. Επιβάλλονται και με το μέγεθός τους και όχι με την εμφάνισή τους. Εννοώ με το μέγεθος συνολικά ως ομάδα. Οπως και οι άλλες μεγάλες ομάδες. Είναι ‘βαριά’ η φανέλα»

Για τον Κλάτενμπεργκ: «Εγώ είμαι μπερδεμένος από τον Κλάτενμπεργκ. Δεν ασχολούμαι πολύ με τη διαιτησία. Είμαι πάντως πολύ μπερδεμένος. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορούμε να πούμε πως βοηθάει τη διαιτησία».

Sports in

Ο Ολυμπιακός στο σπίτι του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου (pics, vids)

Ο Ολυμπιακός επισκέφτηκε το… σπίτι της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας, λίγες μέρες πριν τον σπουδαίο ημιτελικό με τη Μίλαν για το Youth League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024