Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λευτέρης Κοκογιαννάκης - Το Twitter υποκλίθηκε στον Ντόντο του Κομάντα και Δράκοι

Λευτέρης Κοκογιαννάκης – Το Twitter υποκλίθηκε στον Ντόντο του Κομάντα και Δράκοι

Ο 26χρονος από την Κρήτη δεν έχει καν σπουδάσει υποκριτική. Με τον ρόλο του στη νέα σειρά του MEGA ξεχώρισε και τα social media πήραν «φωτιά» από τα θετικά σχόλια των χρηστών.

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Τετάρτης (22/9) η νέα σειρά του MEGA, Κομάντα και Δράκοι, η οποία κέρδισε τους τηλεθεατές από τα πρώτα κι όλας λεπτά.

Το σίριαλ είναι ένα νεανικό, μεταφυσικό δράμα και αποτελεί πρωτόγνωρο εγχείρημα, για την ελληνική τηλεόραση.

Το κοινό παρακολούθησε το πρώτο επεισόδιο και στο hasthag #KomantaKaiDrakoi στο Twitter έγινε χαμός.

Οι χρήστες αποθέωσαν το σενάριο, τις ερμηνείες των ηθοποιών, τη σκηνοθεσία και έκαναν ειδική μνεία στον Ντόντο, τον ρόλο που υποδύεται ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης, ο οποίος είναι ΑΜΕΑ.

Ποιος είναι ο νεαρός

Ο 26χρονος κατάγεται από την Κρήτη. Έχει σπουδάσει Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής στο IEK Χανίων και δεν είναι καν ηθοποιός. Ούτε έχει κάποια σχέση με την τηλεόραση.

Στη σειρά ενσαρκώνει τον Ντόντο, έναν από τους κύριους χαρακτήρες. Καθώς ο πρωταγωνιστής, ο 10χρονος Γιώργος, ένα χαρισματικό παιδί με βαθιές ευαισθησίες, μετακομίζει με την οικογένεια του σε ένα χωριό της Κρήτης, γίνεται μέλος των Κομάντων, μιας παρέας ντόπιων συνομηλίκων του.

Μαζί αναλαμβάνουν την αποστολή να απελευθερώσουν από τα δεσμά της συμμορίας των Δράκων τον επίσης χαρισματικό Ντόντο. Ο Ντόντος ζει απομονωμένος με τη μητέρα του, Βενετία, στο βουνό του Καλοχωρίου. Οι Δράκοι τον εκμεταλλεύονται και τον κακομεταχειρίζονται.

Ο Θοδωρής Παπαδουλάκης, ο οποίος βρίσκεται πίσω από τη σειρά, έδωσε στον Λευτέρη Κοκογιαννάκη την ευκαιρία να παίξει τον συγκεκριμένο ρόλο και δικαιώθηκε.

Οι τηλεθεατές τον «χειροκρότησαν» για την ερμηνεία του και τόνισαν πόσο σημαντικό είναι το γεγονός πως ένα Άτομο με Αναπηρία εμφανίζεται στην ελληνική τηλεόραση, δίνοντας μαθήματα σε όλους και αποδεικνύοντας πως όλα είναι δυνατά.

«Τελικά ο καλύτερος ηθοποιός είναι ο Ντόντο», γράφει ένα χρήστης. Ένας άλλος σχολιάζει: «Ποιητικός, μεγάλο respect, απίστευτη ερμηνεία».

Ένας τρίτος αναφέρει πόσο εκφραστικός είναι. «Ίσες ευκαιρίες για όλους, Τα απεριόριστα συγχαρητηρια μου. Σίγουρα θα δώσει το καλό παράδειγμα και μακάρι να γίνει προς μίμηση», σημείωνει ένας ακόμα.

Δείτε κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά tweets

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024