Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σία Βοσκανίδου - «Μου αρέσει ο Αλέξης Παππάς, είναι άντρακλας»

Σία Βοσκανίδου – «Μου αρέσει ο Αλέξης Παππάς, είναι άντρακλας»

Ραντεβού κάτω από τα αστέρια εχθές στο The Bachelor κι ο Αλέξης Παππάς με την Γιώτα αντάλλαξαν τρυφερές στιγμές και φιλιά με μουσική υπόκρουση από τα παλιά..

Ραντεβού κάτω από τα αστέρια εχθές στο The Bachelor κι ο Αλέξης Παππάς με την Γιώτα αντάλλαξαν τρυφερές στιγμές και φιλιά με μουσική υπόκρουση από τα παλιά..

Η Γιώτα εξομολογείται πως κάτι έχει αλλάξει μέσα της για τον Αλέξη, παρά τις αρχικές της αμφιβολίες και πλέον ο Bachelor, τής ξυπνά συναισθήματα.

Όλα αυτά υπό τους ήχους ενός ερωτικού τραγουδιού με ερμηνεύτρια την Σία Βοσκανίδου. Η περσινή παίκτρια, που πέρυσι έκλεψε στις εντυπώσεις, επέστρεψε στο ριάλιτι, μετά από πρόσκληση του Αλέξη Παππά και τραγούδησε για να δημιουργήσει την ιδανική ατμόσφαιρα στο ραντεβού. Μάλιστα η ίδια έδωσε συμβολές στην Γιώτα, μιας κι η ίδια πέρυσι έφτασε αρκετά κοντά στο να κατακτήσει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου.

«Μέσα στο ριάλιτι υπάρχουν αντιφατικά συναισθήματα. Από τη μία μαλώνεις και μετά αγκαλιάζεσαι. Έχω γράψει 3 νέα τραγούδια. Μ’ αρέσει πολύ. Η συνεργασία με τον Θ. Αδαμαντίδη είναι πολύ καλή», δηλώνει η Σία Βοσκανίδου, που μιλά για τον Αλέξη Παππά, το «The Bachelor», τη συνεργασία της με τον Θέμη Αδαμαντίδη, ενώ αποκαλύπτει και την αγάπη που έχει στο να γράφει στίχους τραγουδιών.

Η ίδια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και μεταξύ άλλων εξέφρασε την γνώμη της για τον Αλέξη Παππά:

«Με το που γύρισα από την Ιταλία, έβαλα να δω Bachelor. Mου αρέσει πάρα πολύ ο Αλέξης Παππάς, είναι άντρακλας. Στην αρχή λίγο συγκινήθηκα. Μετά έλεγα «ήμουν πέρυσι εγώ εκεί;». Είναι όλο πολύ περίεργο στο μυαλό μου».

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024