Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Καινούργιου - «Είσαι γύφτισσα» - Το δαχτυλίδι που την έκανε έξαλλη

Κατερίνα Καινούργιου – «Είσαι γύφτισσα» – Το δαχτυλίδι που την έκανε έξαλλη

«Συγγνώμη τον χώρισες και το μονόπετρο το κράτησες; Δεν μιλάτε έτσι; Είσαι γύφτισσα!», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου στην Νικολέττα Τσoμπανίδου

Καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε η Νικολέττα Τσoμπανίδου, η παίκτρια που κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του πρώτου έλληνα The Bachelor, Παναγιώτη Βασιλάκου, στον περσινό κύκλο του ριάλιτι αγάπης.

Φυσικά η Νικολέττα Τσομπανίδου, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής για να σχολιάσει, τα πρόσωπα και όλα όσα συμβαίνουν στο φετινό The Bachelor, με εργένη αυτή τη φορά, τον Αλέξη Παππά.

Put a ring on it?

Λίγο πριν η Νικολέττα Τσομπανίδου φύγει από το πλατό, η Κατερίνα Καινούργιου παρατήρησε ότι φοράει στο χέρι της μονόπετρο και θέλησε να μάθει αν είναι αυτό που της δώρισε ο Παναγιώτης Βασιλάκος, με την κοπέλα να της απαντάει θετικά.

«Συγγνώμη τον χώρισες και το μονόπετρο το κράτησες; Δεν μιλάτε έτσι; Είσαι γύφτισσα!», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου, ξεκαθαρίζοντας το που βρίσκεται επί του ζητήματος.

«Να το γυρίσω πίσω; Αξίας δαχτυλίδι και θα του το δώσω πίσω. Μου αρέσει σαν κόσμημα και δεν το πήρε ο Παναγιώτης, η παραγωγή το πήρε. Δεν σήμαινε κάτι, ένα δώρο ήταν. Περιμένω να αντικατασταθεί», απάντησε η Νικολέττα Τσομπανίδου.

Να πέσει το σχετικό βίντεο:

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024