Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελεονώρα Μελέτη - «Ελπίζω κάποια στιγμή να ξεβρακωθούν πρόσωπα της τηλεόρασης επιτέλους»

Ελεονώρα Μελέτη – «Ελπίζω κάποια στιγμή να ξεβρακωθούν πρόσωπα της τηλεόρασης επιτέλους»

Η Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησε με την Ελένη Μενεγάκη για τον δύσκολο κόσμο της τηλεόρασης

Η παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη μίλησε για τοξικούς ανθρώπους και δύσκολες συνεργασίες.

«Ελπίζω κάποια στιγμή να ξεβρακωθούν πρόσωπα του χώρου επιτέλους»

«Το να μπορείς να σηκώνεσαι να πηγαίνεις στη δουλειά σου χαρούμενος είναι ανεκτίμητο. Έχω ανθρώπους δίπλα μου που τους πιστεύω, που ήθελα πολύ να συνεργαστώ. Ήθελα πολύ να γυρίσω και σε αυτήν την ζώνη και με αυτόν τον τρόπο. Ένιωθα έτοιμη και πολύ αποφασισμένη. Έκανα τις περιπλανήσεις μου, έκανα άλλα πράγματα στην τηλεόραση, απομακρύνθηκα από αυτή λόγω της μικρής και τώρα νιώθω καλύτερα να βγω να κάνω τη δουλειά που αγαπώ. Δεν ξέρω αν έχω αλλάξει, νιώθω ότι αλλάζει το πρίσμα κάτω από το οποίο βλέπουμε τα πράγματα. Μεγαλώνω, ωριμάζω»

«Με τα πρέπει δεν τα πηγαίνω καλά. Νομίζω πρέπει εσύ να την απαντήσεις εσύ Ελένη. Το δικό μου εγχειρίδιο; Πως πορεύομαι εγώ αυτά τα χρόνια. Μου αρέσει να παίζω καλά και καθαρά με τους συνεργάτες μου, τους φροντίζω και τους αγαπώ. Μπορούν να το επιβεβαιώσουν και οι ίδιοι. Η τηλεόραση είναι σκληρός χώρος. Ο κόσμος πια ξέρει, είναι γάτα! Ελπίζω κάποια στιγμή θα ξεβρακωθούν πρόσωπα της τηλεόρασης επιτέλους. Όλοι κάνουμε λάθη και ατοπήματα. Είναι σκληρό σπορ. Δεν είναι καλός ανταγωνισμός είναι τοξικός. Πρέπει να έχεις έναν καλό ηθικό αξιακό σύστημα. Το θέμα είναι να γίνονται λάθη, αλλά να διορθώνονται.

Σε στιγμές κρίσεις κλείνομαι στον εαυτό μου. Τρεις είναι οι άνθρωποι που εμπιστεύομαι. Είναι οι γονείς μου και άντρας μου, ο οποίος είναι ρεαλιστής. Ακούω την άποψη τους, αλλά στο τέλος την δική μου γνώμη θα ακούσω για να πάρω το κόστος επάνω μου», αποκάλυψε η Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024