Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ηλίας Βρεττός – Βρήκα διέξοδο στην θρησκεία μετά το τροχαίο ατύχημα

Ηλίας Βρεττός – Βρήκα διέξοδο στην θρησκεία μετά το τροχαίο ατύχημα

Όσον αφορά τον αδόκητο χαμό του τράπερ Mad Clip, ανέφερε ότι στεναχωρήθηκε πολύ

Για το διέξοδο που βρήκε στην θρησκεία μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε πριν λίγα χρόνια αναφέρθηκε ο Ηλίας Βρεττός στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο MEGA Καλημέρα.

«Εκπλήρωσα ένα τάμα μου στην Νάξο το καλοκαίρι, που είχα κάνει μετά το ατύχημα» σημείωσε ο αγαπημένος τραγουδιστής. «Με πήγαν στην Παναγιά Αργοκοιλιώτισσα στην Νάξο, μέσα μια σπηλιά και εκπλήρωσα το τάμα που δεν μπορούσα την πρώτη φορά» πρόσθεσε.

«Βρήκα διέξοδο μετά το ατύχημα μου στη θρησκεία» τόνισε, ενώ όπως είπε μετά το ατύχημα είναι αρτιμελής σε ένα επίπεδο, αλλά «όχι όπως πριν». «Η πίστη πάντα υπήρχε. Μετά το ατύχημα ένιωσα το θείο άγγιγμα και επέζησα από θαύμα» συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τον Ηλία Βρεττό, μετά το ατύχημα του, έχει τεράστιες τομές στο σώμα, ενώ ακόμα έχει πόνους. «Έμαθα να ζω με τους πόνους. Είχαν τραυματιστεί και οι φωνητικές μου χορδές με το τρακάρισμα. Τελικά τα κατάφερα και ορθοπεδικά και φωνητικά» υπογράμμισε.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, ο πνευματικός του, του είπε ότι το ατύχημα οφείλονταν στην γλωσσοφαγιά και το μάτι.

Mad Clip

Όσον αφορά τον αδόκητο χαμό του τράπερ Mad Clip, ανέφερε ότι στεναχωρήθηκε πολύ. «Ήταν ένα τρακάρισμα που έμοιαζε πάρα πολύ με το δικό μου. Κι εγώ έπεσα σε δύο δέντρα με την πόρτα μου. Το ίδιο πράγμα είδε και εκείνος. Εγώ ήμουν τυχερός και έζησα».

Σχέση ζωής

Ο αγαπημένος τραγουδιστής τόνισε ότι είναι πολύ καλά με την σύντροφό του Αναστασία, με την οποία δεν κρύβουν τον έρωτά τους. «Είμαι ευτυχισμένος, με προσέχει και υπάρχει υγεία και εξέλιξη».

Σημειώνεται ότι σήμερα ο Ηλίας Βρεττός και η Έλενα Τσαγκρινού θα τραγουδήσουν στο ανοιχτό θέατρο Κολωνού, με τα έσοδα να πηγαίνουν στους πυρόπληκτους.

Sports in

Σόου Ντόντσιτς και Γουεμπανιαμά, «buzzer» Ίρβινγκ και Αντεμπάγιο, ρεκόρ Χάρντεν και Χάουζερ

Χωρίς τον δύο φορές MVP Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο μηριαίο, το Μιλγουόκι νίκησε με 140-129 τους Σανς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024