Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Efood - Σε κινητοποιήσεις προχωρούν οι διανομείς

Efood – Σε κινητοποιήσεις προχωρούν οι διανομείς

Μετά την προσπάθεια της εταιρείας Efood να αλλάξει την εργασιακή σχέση διανομέων, οι εργαζόμενοι κινητοποιούνται. Πολύς κόσμος τους στηρίζει και με καμπάνια στα social media.

Την προκήρυξη τετράωρης στάσης εργασίας στον κλάδο της εστίασης και των διανομέων για σήμερα, από τις 12:00 έως τις 16:00 μ.μ., αποφάσισε η διοίκηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στον Επισιτισμό-Τουρισμό (ΠΟΕΕΤ) με αφορμή όσα έγιναν με την Efood. Πολύς κόσμος στηρίζει τους διανομείς και με καμπάνια στα social media.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας

Όπως αναφέρει η ΠΟΕΕΤ σε ανακοίνωσή της, «οι τελευταίες εξελίξεις ειδικότερα στον κλάδο των διανομέων επιτάσσουν την ανάγκη της κινητοποίησης, για να στείλουμε το μήνυμα σε κυβέρνηση και εργοδοσία πως δεν είμαστε αριθμοί, αλλά άνθρωποι».

Παράλληλα, σε κινητοποιήσεις προχωρά και η Συνέλευση Βάσης Εργαζομένων Οδηγών Δικύκλου. Συγκεκριμένα, σήμερα πραγματοποιούν προειδοποιητική στάση εργασίας, από τις 12:00 έως τις 16:00, με παράλληλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Πεδίον του Άρεως στις 11:00 το πρωί και θα ακολουθήσει μοτοπορεία.

Να θυμίσουμε ότι μοτοπορεία έγινε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη από τους διανομείς της εταιρείας, στο πλαίσιο στάσης εργασίας.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024