Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mad Clip - Επιτήδειοι ανέφεραν σε αγγελία ότι πωλείται το αμάξι του τράπερ για ανταλλακτικά

Mad Clip – Επιτήδειοι ανέφεραν σε αγγελία ότι πωλείται το αμάξι του τράπερ για ανταλλακτικά

Ενώ ακόμα διερευνώνται τα αίτια του τροχαίου κάποιοι απατεώνες προσπάθησαν να έχουν κέρδος από αυτή την τραγωδία, εκτός κι αν πρόκειται για ένα πολύ κακόγουστο αστείο

Ούτε ένας μήνας δεν έχει περάσει από το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον Mad Clip, όταν ο αγαπημένος τράπερ επέστρεφε από γάμο φιλικού ζευγαριού.

Ενώ ακόμα διερευνώνται τα αίτια του τροχαίου κάποιοι απατεώνες προσπάθησαν να έχουν κέρδος από αυτή την τραγωδία, εκτός κι αν πρόκειται για ένα πολύ κακόγουστο αστείο.

Τι συνέβη;

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε το μεσημέρι της Τρίτης η εκπομπή Love it, κάποιοι επιτήδειοι στο διαδίκτυο έχουν αναρτήσει αγγελία στην οποία πωλείται το κατεστραμμένο αμάξι του Mad Clip για ανταλλακτικά, ενώ όπως έγινε γνωστό χθες στις λαμαρίνες βρέθηκαν ο σταυρός και το κινητό του τράπερ.

«Σε site που πωλούνται αυτοκίνητα ανέβηκε το τρακαρισμένο αυτοκίνητο του Mad Clip με αγγελία ότι πωλείται για ανταλλακτικά μετά από παρότρυνση της οικογένειας, ότι δηλαδή η οικογένεια θέλει να πουλήσει τα ανταλλακτικά της Porche του Mad Clip. Αυτό είναι αναληθές. Η αγγελία κατέβηκε μετά από λίγο» αναφέρει το ρεπορτάζ.

Το ξέσπασμα της Ιωάννας Μαλέσκου

«Ντροπή σε όποιον και αν το έκανε. Αυτό το πράγμα είναι αηδιαστικό, για μένα είναι σαν να ατίμωσε τη μνήμη του αδικοχαμένου. Ασέβεια για την οικογένεια. Είναι ντροπή, ντροπή τέτοια πράγματα».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024