Γλυκά Νερά – Σε κατάσταση σοκ ο ενοικιαστής της μεζονέτας – Τι εκμυστηρεύτηκε σε γειτόνισσα
Δεν γνώριζε την τραγική ιστορία για την άγρια δολοφονία της Καρολάιν αλλά ούτε για το κρέμασμα του σκύλου στην κουπαστή της σκάλας.
Ένοικο απέκτησε η μεζονέτα των Γλυκών Νερών όπου ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έκοψε το νήμα της ζωής στη σύζυγό του Καρολάιν Κράουτς.
Δύσκολα μια ελληνική οικογένεια θα πήγαινε να νοικιάσει το συγκεκριμένο σπίτι γνωρίζοντας την στυγερή δολοφονία. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πριν από έναν μήνα, στα μέσα Αυγούστου, φέρεται να έδωσε εντολή να μεταφερθούν τα πράγματα που ήταν μέσα στο σπίτι. Αυτό το επιβεβαιώνουν και γείτονες που είδαν συνεργεία να βγάζουν τα πράγματα έξω και να τα μεταφέρουν, αρχικά, στο υπόγειο πάρκινγκ.
Ποιος νοίκιασε το σπίτι στα Γλυκά Νερά
Ειδικό συνεργείο προχώρησε στην πλήρη ανακαίνιση του σπιτιού και άνδρας αραβικής καταγωγής νεαρής ηλικίας νοίκιασε τη συγκεκριμένη μεζονέτα.
Μάλιστα, σύμφωνα με τους γείτονες, όταν αποφάσισε να μετακομίσει εκεί, δεν γνώριζε την τραγική ιστορία για την άγρια δολοφονία της Καρολάιν αλλά ούτε για το κρέμασμα του σκύλου στην κουπαστή της σκάλας.
Ο νέος ένοικος εκμυστηρεύτηκε σε γειτόνισσα πως από τη στιγμή που έμαθε για τη γυναικοκτονία, δυσκολεύεται να κοιμηθεί το βράδια.
- Πέθανε ο Τσακ Ράσελ, σκηνοθέτης της ταινίας «Η Μάσκα», σε ηλικία 74 ετών
- Καλλιθέα: Η 37χρονη έγκυος κάλεσε μόνη της την αστυνομία όταν έφυγε ο σύντροφός της που την ξυλοκόπησε
- «Ελλάδα του 2035 με καθαρή πολιτική ματιά» – Το δεύτερο βίντεο στη σειρά «ΠΑΣΟΚ… άρα OnAir»
- Μισθοί: Η σύγκλιση της Ελλάδας με την Ευρώπη περνά από την παραγωγικότητα
- Φοιτητική στέγη: Πώς διαμορφώνονται οι τιμές των ενοικίων – Η εικόνα από Πάτρα, Ιωάννινα και Λάρισα
- Έπος: Τενίστρια πέταξε ρακέτα στον διαιτητή και… δεν τιμωρήθηκε (vid)
- Μετρό: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – Πότε θα αναχωρούν οι τελευταίοι συρμοί
- Όπου φύγει φύγει οι αδειούχοι του Ιουλίου – Πάνω από 50.000 ταξιδιώτες αναχώρησαν από τα λιμάνια της Αττικής
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)




























































![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-315x220.jpg)











Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442