Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκος Αναδιώτης – «Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν ήμασταν ποτέ φίλοι»

Νίκος Αναδιώτης – «Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν ήμασταν ποτέ φίλοι»

Στην παρέα του «Πάμε Δανάη!» μίλησε για τη ζωή του που μοιράζεται μεταξύ Αιγίου και Αθήνας, τις τηλεοπτικές του συνεργασίες και την σχέση του με τον Θεό.

«Αποφασίσαμε με τη Βασιλική να μείνουμε στο Αίγιο όταν εκείνη ήταν έγκυος στο δεύτερο γιο μας», εξήγησε για τη ζωή του που μοιράζεται ανάμεσα στην πρωτεύουσα και το Αίγιο.

«Μπορεί και να καταλήξω στο Αίγιο, να γίνει αυτό το λιμάνι μου», πρόσθεσε.

«Φέτος δεν μου έχει παρουσιαστεί κάποια τηλεοπτική πρόταση και σκέφτομαι να εκμεταλλευτώ το πτυχίο της γυμναστικής ακαδημίας στο Αίγιο», ανέφερε και αποκάλυψε ότι θα προτιμούσε μια πρόταση από τον χώρο της μυθοπλασίας.

Το μοντέλο, ηθοποιός που έχει περάσει και από τον χώρο της παρουσίασης μίλησε για τις συνεργασίες του στην τηλεόραση. Όπως είπε: «Έχω κάνει επαγγελματικά λάθη, όποιος θέλει τα πολλά, χάνει και τα λίγα. Η συνεργασία μου με την εκπομπή “Σπίτι μου σπιτάκι” ήταν δύσκολη, αλλά τη δυσκόλευα κι εγώ με τη σειρά μου. Είχε περάσει από το μυαλό μου να αποχωρήσω από την εκπομπή “Σπίτι μου σπιτάκι μου” αλλά ήθελα να τηρήσω την συμφωνία μας».

«Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν ήμασταν ποτέ φίλοι», ξεκαθάρισε και επιβεβαίωσε τις φήμες ότι του είχε γίνει πρόταση για συμμετοχή στο reality επιβίωσης Survivor.

«Η σχέση μου με τον Θεό ήταν μια εσωτερική μου ανάγκη», ανέφερε ερωτηθείς για το θείο στοιχείο.

«Είχα τρία σοβαρά ατυχήματα με αυτοκίνητο και εγώ βγήκα με αμυχές. Θεωρώ ότι  κάποιος με έσωσε.», εξήγησε και δήλωσε ότι δεν μετάνιωσε που είπε ότι κοινώνησε εν μέσω κορωνοϊού, «αν όμως προβλημάτισα κάποιους ζητώ συγγνώμη.»

Αναφορικά στα εμβόλια κατά του κοροναϊού τόνισε: «Οι γιατροί μας έχουν διχάσει με τον εμβολιασμό και με στεναχωρούν η υποχρεωτικότητα και οι παρενέργειες που τις φοβάμαι.», ενώ κλείνοντας παραδέχτηκε πως: «Έχω περάσει και ακόμα περνάω φάση ναρκισσισμού με την εικόνα μου.»

Δείτε το βίντεο

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024