Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελένη Γερασιμίδου - «Γίνεται σε ποντιακό σπίτι να είναι αρχηγός ο άντρας;»

Ελένη Γερασιμίδου – «Γίνεται σε ποντιακό σπίτι να είναι αρχηγός ο άντρας;»

Η γνωστή ηθοποιός, καλεσμένη μαζί με τον άνδρα της στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4», δήλωσε «κατηγορηματική» για το ποιός «κάνει κουμάντο» στο ποντιακό σπίτι.

Η Ελένη Γερασιμίδου, καλεσμένη μαζί με τον άνδρα της Αντώνης Ξένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4», δήλωσε άμεσα και με χιούμορ για το ποιος «κάνει κουμάντο» στο ποντιακό τους σπίτι.

Το αγαπημένο ζευγάρι των ηθοποιών βρέθηκε καλεσμένο στην εκπομπή και μίλησε για τη σχέση του η οποία ξεκίνησε πριν από πολλά πολλά χρόνια.

«Γνωριστήκαμε στο σωματείο των ηθοποιών. Κατάλαβα ότι με κοίταζε κάποιος έντονα. Είδα έναν αγριωπό με μακριά μαλλιά και γένια, δεν κατάλαβα ότι ήταν και λίγο μικρότερος. Είναι 4 χρόνια μικρότερος μου. Τότε μόνο με κοιτούσε. Εγώ έμαθα που παίζει και πήρα μια φίλη μου και πήγαμε. Αυτός μόλις με είδε κάτω (στο κοινό) ταράχτηκε, αλλά έκανε το βαρύ πεπόνι. Όταν τέλειωσε η παράσταση, η οποία δεν μου άρεσε καθόλου, του είπα “δεν μου άρεσε η παράσταση, αλλά εσύ μου άρεσες” και τι μου απάντησε; “Τι σου άρεσα, σαν κορμάκι;”… Μετά φύγαμε με τη φίλη μου και είπα “ζαβό είναι”… Δεν απογοητεύτηκα. Πήγαινα συνέχεια στο σωματείο και αρχίσαμε κάποια στιγμή να βγαίνουμε, να κάνουμε πολλές βόλτες. Κάποια στιγμή, ένα βράδυ, του έδωσα ένα φιλί στο μάγουλο και από εκεί ξεκίνησε η ιστορία», είπε η Ελένη Γερασιμίδου.

«Γίνεται σε ποντιακό σπίτι να είναι αρχηγός ο άντρας; Διευθύνεται με τρυφερό αυταρχισμό αλλά δεν το διευθύνει ο άντρας. Σιγά μην το αφήσουμε…»

Δείτε το βίντεο

Sports in

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Μάχη» τίτλου στο Ρέντη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί το Σάββατο (27/4, 19:30) την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στον 5ο τελικό της Α1, που θα κρίνει τον φετινό τίτλο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024