Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πνίγηκαν στη Λίμνη οι βεβαιότητες για ανταγωνιστικό Παναθηναϊκό

Πνίγηκαν στη Λίμνη οι βεβαιότητες για ανταγωνιστικό Παναθηναϊκό

Και τι να πεις τώρα για τον Βιτάλ και τον Καρλίτος όταν ο Περέα τους έχει όλους καταπλακώσει με την εκθαμβωτική απόδοσή του

Κι εκεί που ο Παναθηναϊκός πήγαινε να κάνει το δύο στα δύο, ώστε να φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας, το έκανε ο ΠΑΣ κι είναι πρώτος έχοντας μάλιστα καθαρίσει εκτός από τους Πράσινους και τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα. Και μην πει κανείς ότι συμβαίνουν αυτά σε ομάδες που τώρα φτιάχνονται θέλοντας να εξηγήσει τη ζημιά των Πράσινων, διότι νέα ομάδα είναι και ο ΠΑΣ από τη μέση και μπροστά. Να τα λέμε και να τα γράφουμε όπως μας καλεί χρόνια τώρα ο μέγιστος allenatore.

Να λέμε και να φράζουμε πως όπως εντυπωσίασε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα ο Ματέους Βιτάλ έτσι εντυπωσίασε και ο Περέα κόντρα στους Πράσινους. Ο έρημος ο Χουανκάρ μόνο την πλάτη του Κολομβιανού προλάβαινε να βλέπει. Τα ίδια και ο Σάρλια κάθε φορά που έσπευδε προς βοήθεια του συμπαίκτη του. Τέτοια ζημιά μπορεί να συγκριθεί μόνο με αυτή που έκανε ο… Οβελίξ στους Ρωμαίους λεγεωνάριους όταν τους χόρταινε κλωτσοπατινάδα.

Θα μας πουν ότι το έκανε για να αποδείξει ότι κακώς δεν τον κράτησαν στον Παναθηναϊκό. Ok, αλλά δεν φτάνει να θέλεις, πρέπει και να μπορείς. Ο νεαρός από την Κολομβία έδεσε κόμπο την άμυνα των Πράσινων και ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του ΠΑΣ επί του Παναθηναϊκού. Κι εδώ μιλάμε για το χτίσιμο μιας ισχυρής παράδοσης. Έξι σερί νίκες έχουν οι Γιαννιώτες επί των Πράσινων. Όπου τους πετυχαίνουν, τους λιανίζουν. Και τι να πεις τώρα για τον Βιτάλ και τον Καρλίτος, όταν ο Περέα τους έχει όλους καταπλακώσει με την εκθαμβωτική απόδοσή του.

Ναι, οι Πράσινοι πήρανε την πρωτοβουλία των κινήσεων μετά την γκολάρα που δέχτηκαν. Αλίμονο, τι άλλο θα έκαναν. Οι ευκαιρίες τους όμως δεν ήταν συγκλονιστικές και το παιχνίδι δεν θα μπορούσε να πάει παραπάνω από μια ισοπαλία. Όταν την άμυνά σου την θρυμματίζει ο Περέα και ποιος ξέρει τι άλλο θα μπορούσε να προκύψει αν έμενε στο ματς ο Κόντε, τότε ξεκινάς από εκεί που ξεκινούν οι σοβαρές ομάδες και διαπιστώνεις τα τεράστια ελλείμματα.

Η άμυνα του Παναθηναϊκού είναι ικανή να υπονομεύσει κάθε προσπάθεια για βαθμοθηρία. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε διάθεση, είχε δυναμισμό αλλά από σχέδιο και προσωπικές ενέργειες που ανοίγουν τις κλειστές άμυνες δεν είχε και πολλά πράγματα. Φυσικά δεν γίνεται να ακυρωθούν όσα ενθαρρυντικά είδαμε στην πρεμιέρα, αλλά ας είμαστε συγκρατημένοι. Δεν πνίγηκαν στη λίμνη της κυρα-Φροσύνης οι ελπίδες για έναν ανταγωνιστικό Παναθηναϊκό αυτή τη χρονιά. Πνίγηκαν οι βεβαιότητες κάποιων ότι ο Παναθηναϊκός είναι ήδη έτοιμος να επιστρέψει. Δεν είναι ακόμα…

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024