Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο μιας ακόμα προσθήκης και απάντησε ότι όλα εξαρτώνται τη διαθεσιμότητα της αγοράς, αλλά και από τις οικονομικές δυνατότητες της ομάδας του.

Στο ενδεχόμενο μιας ακόμα μεταγραφής αναφέρθηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Πρίφτης, στην εκδήλωση της Basket League για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο τεχνικός του Τριφυλλιού ερωτηθείς για το εάν οι Πράσινοι θα προχωρήσουν σε κάποια μεταγραφή, απάντησε ότι αυτό θα εξαρτηθεί από τη διαθεσιμότητα της αγοράς, αλλά και από τις οικονομικές δυνατότητες του Παναθηναϊκού.

Για το ρόστερ και το ενδεχόμενο προσθήκης: «Το ρόστερ είναι αυτό που είναι. Έχουμε τις ιδιαιτερότητές μας, είχαμε τραυματισμούς να διαχειριστούμε. Το τι θα γίνει στο μέλλον εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό και από τη διαθεσιμότητα της αγοράς και από τις οικονομικές μας δυνατότητες και βλέποντας στην πορεία των πρώτων παιχνιδιών τις ανάγκες που μπορεί να παρουσιαστούν. Συλλογικά θα κρίνουμε και θα αποφασίσουμε αν χρειάζεται κάτι ή όχι».

Για την επιστροφή του στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό: «Αρχικά, να πω ότι είναι χαρά μου που βρίσκομαι ξανά ανάμεσά σας. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πάντα ιδιαίτερο και ενδιαφέρον. Η πρόκληση του Παναθηναϊκού ήταν πολύ μεγάλη. Δεν ήθελε σκέψη. Γυρνάω στην πατρίδα με πολύ μεγάλο κίνητρο για μια ομάδα με πολύ μεγάλη ιστορία και φυσικά πολύ μεγάλες απαιτήσεις και ευθύνες».

Για το φετινό Τριφύλλι: «Είναι πολύ πρόωρο να πούμε κάτι και να προσδιορίσουμε κάτι. Φυσικά, έχουμε πλάνο και φιλοσοφία. Θέλουμε σιγά – σιγά μέσα από τη δουλειά να χτίσουμε τις συνεργασίες μας. Αναμφίβολα, ξεκινώντας από την άμυνα έχεις μια πιο καλή βάση σε πρώτο στάδιο για να κερδίσεις λίγο χρόνο και σιγά – σιγά να χτίσεις και την επίθεσή σου. Είναι μια διαδικασία που θα πάρει χρόνο. Χρειάζεται δουλειά από όλους όσους συμμετέχουν».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr