Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παπαπέτρου – «Η επιστροφή του Ολυμπιακού κάνει πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα»

Παπαπέτρου – «Η επιστροφή του Ολυμπιακού κάνει πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου τόνισε στις δηλώσεις του στην εκδήλωση της Basket League πως η επιστροφή του Ολυμπιακού θα κάνει καλό στο πρωτάθλημα.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου, αφού πρώτα βραβεύθηκε ως ο MVP του περσινού πρωταθλήματος, μίλησε για τη νέα σεζόν και το ρόστερ του Παναθηναϊκού: «Η ομάδα έχει διατηρήσει κορμό από πέρσι. Σίγουρα με την προσθήκη των νέων παικτών και του νέου προπονητή θέλουμε να παρουσιάσουμε μια καλύτερη εικόνα από πέρσι. Νομίζω ότι ο κόουτς έχει μια δική του φιλοσοφία και μια δομή για το πως θέλει να παίξει η ομάδα. Νομίζω προσπαθούμε να δείξουμε κάτι τέτοιο και στα φιλικά που παίζουμε».

Για το τρόπο παιχνιδιού των πρασίνων τόνισε: «Θέλουμε να μπορούμε να παίζουμε αρκετά ομαδικά στην επίθεση και πάρα πολύ σκληρά στην άμυνα. Ευελπιστώ όλοι να έχουμε υγεία σε αυτό το πρωτάθλημα και να είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικό από το περσινό. Πιστεύω ότι θα συμβεί αυτό και θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους».

Τέλος, δεν παρέλειψε να σχολιάσει την επιστροφή του Ολυμπιακού στη Basket League: «Σίγουρα είναι ένα κίνητρο η επιστροφή του Ολυμπιακού. Η αντιπαλότητα εντός εισαγωγικών των δύο ομάδων μέσα στο γήπεδο δίνει μια διαφορετική γεύση στο πρωτάθλημα. Εμείς επικεντρωνόμαστε στην δική μας ομάδα κι αυτό που θέλουμε να κάνουμε για να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Αλλά σίγουρα η επιστροφή του Ολυμπιακού κάνει το πρωτάθλημα ακόμα πιο ανταγωνιστικό με μια ομάδα που έχει πολύ υψηλό μπάτζετ, πολύ καλούς παίκτες κι ένα πολύ καλό σύνολο».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024