
GNTM – Η ποδοσφαιρίστρια που… έβαλε γκολ στους κριτές – «Πρώτη φορά βλέπουμε κάποιον να…»
Ανάμεσα σε αυτούς που θα διεκδικήσουν τη θέση τους στο σπίτι και τον τίτλο του επόμενου top model της χώρας μας είναι η 21χρονη Μαρία από το Ναύπλιο
Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι οντισιόν του GNTM, με τους τέσσερις κριτές να αναζητούν το επόμενο top model της Ελλάδας.
Ανάμεσα σε αυτούς που θα διεκδικήσουν τη θέση τους στο σπίτι και τον τίτλο του επόμενου top model της χώρας μας είναι η 21χρονη Μαρία από το Ναύπλιο.
Η Μαρία ασχολείται με το ποδόσφαιρο, όπου αγωνίζεται ως σέντερ φορ, ενώ όνειρό της είναι να γίνει μοντέλο.
«Είμαι δηλαδή σκληρή σαν αντράκι»
«Σίγουρα μέσα μου έχω και τις δυο πλευρές. Και αυτήν που μου έχει αφήσει το ποδόσφαιρο, να είμαι δηλαδή σκληρή σαν αντράκι, αλλά και αυτή που μου έχει αφήσει το μόντελινγκ. Δηλαδή να βγάζω τη θηλυκότητα και την ομορφιά μου» είπε η 21χρονη.
Με την εξωτερική της εμφάνιση και την άνεση της, 21χρονη κατόρθωσε να αποσπάσει τα τέσσερα «ναι» και να περάσει στην επόμενη φάση, με τη Ζενεβιέβ να τονίζει ότι πρώτη φορά βλέπει κάποιον να κάνει πόζα με πλάτη στους κριτές.
Δείτε την οντισιόν της Μαρίας
- Από τον Πανιώνιο στην Ινδία ο Παύλος Δερμιτζάκης
- Αναταράξεις στο εμπόριο από τον δασμό 3 ευρώ – Τι θα κάνουν Shein και Temu
- Μαρκόπουλος: Πυρά στην «πολιτική χούλιγκαν» Κωνσταντοπούλου και στον Σαμαρά
- ΠΑΣΟΚ για παρακολούθηση Κούλογλου από το λογισμικό Pegasus – «Απαιτείται πλήρης διερεύνηση της υπόθεσης»
- Ο Μόντριτς μίλησε με τον Αμορίμ και μένει στη Μίλαν
- Ιλιάδα ή Οδύσσεια; Το ερώτημα που διχάζει τους λάτρεις του Ομήρου εδώ και 2.500 χρόνια


