Δανάη Μπάρκα – Αποκάλυψε στην «Ελένη» αν είναι σε σχέση
Η Δανάη Μπάρκα απάντησε αυθόρμητα στην ερώτηση της Ελένης Μενεγάκη
Η Δανάη Μπάρκα, το αυθόρμητο κορίτσι του Πάμε Δανάη!, βρέθηκε σήμερα καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη και αποκάλυψε πολλά….
«Φέτος το απολαμβάνω περισσότερο»
«Φέτος το απολαμβάνω! Η ομάδα είναι καλή μπρος και πίσω. Νομίζω πέρυσι το χάρηκα με άλλο τρόπο. Φέτος έχω αντιληφθεί καλύτερα τα πράγματα. Προσπάθησα να δαμάσω την εξωστρέφεια μου. Πέρυσι αισθανόμουν ότι κάνω πάρτι, μπαίναμε βάζαμε τραγούδια, γελάγαμε και λέγαμε και μια καλημέρα.
Κλαίω συνέχεια, ενώ φαίνομαι πιο μαγκάκι. Ρώτα και την Ελιάννα απέναντι έτσι είμαι συνέχεια.», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.
Είναι σε σχέση; Πως είναι ο ιδανικός σύντροφος;
«Χρόνο δεν έχω πολύ χρόνο, έχουμε πολλά γυρίσματα και κάνουμε πολλά challenge. Χαίρομαι όμως που δεν έχω χρόνο. Συνήθως μου αρέσουν όλοι οι άντρες, δεν μου αρέσουν οι μουντρούχοι. Αν με βλέπει κάποιος…Θέλω να είναι ενεργητικός, αλλά λίγο ήσυχος αλλιώς θα γίνει ροντέο στο σπίτι. Αυτή την στιγμή δεν είμαι σε σχέση, αν ήμουν θα το έλεγα, θα το φώναζα», αποκάλυψε η παρουσιάστρια.
Δείτε το βίντεο
- Η Άρσεναλ «καθάρισε» τη Σάντερλαντ, ξέφυγε στο +9 και… περιμένει (3-0) – Εύκολο διπλό για την Τσέλσι (1-3)
- When Easter Bonus is Paid and How it is Calculated
- Τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2026: Ένας φόρος τιμής στον Αρμάνι στα χρώματα της Ιταλίας
- ΑΕΛ Novibet – Παναιτωλικός 1-4: Νίκη – βαθιά «ανάσα» για την ομάδα του Αγρινίου (vid)
- Συναγερμός για πλημμύρες στην περιοχή του Διδυμότειχου – Υπερχείλισαν τα φράγματα της Βουλγαρίας
- Δένδιας: Στόχος οι συνεργασίες του ινδικού αμυντικού οικοσυστήματος με το ελληνικό – Τι είπε για ΝΑΤΟ και Ευρώπη



