Στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα αναφέρθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της «Ελένη».
Η παρουσιάστρια του MEGA μίλησε για τα πρώτα χρήματα που έβγαλε, όταν εργάζονταν ως μοντέλο και έκανε τα πρώτα της εξώφυλλα.
Συγκεκριμένα αποκάλυψε: «Η πρώτη μου δουλειά ήταν μοντέλο, όχι μοντέλο πασαρέλας αλλά πρόσωπο για διαφημίσεις, για περιοδικά. Όταν εγώ τα έκανα αυτά πληρωνόσουν… για να κάνεις τότε εξώφυλλο, πληρωνόσουν και πανάγνωστη, δεν με ήξερε η μάνα μου τότε. Αυτά ήταν τα πρώτα μου βήματα… Δεν ήμουν δύσκολη, δεν ήθελα να κάθομαι… Ήθελα να έχω τα χρήματά μου…».
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.