Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Λύτρωση στο φινάλε για την Παρί (2-1)

Λύτρωση στο φινάλε για την Παρί (2-1)

Με γκολ του Ικάρντι στις καθυστερήσεις η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε με 2-1 της Λιόν που στάθηκε εξαιρετικά στο «Παρκ Ντε Πρενς». Έγινε αλλαγή ο Μέσι που αντέδρασε και δεν έδωσε το χέρι του στον Ποκετίνο.

Ο Λιονέλ Μέσι έκανε ντεμπούτο μπροστά στο κοινό της Παρί Σεν Ζερμέν αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα φανταζόταν.

Ο Αργεντινός έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό, αντικαταστάθηκε από τον Ποκετίνο με αποτέλεσμα να εκνευριστεί και να μην δώσει το χέρι του στον προπονητή του, είδε όμως την ομάδα του να επικρατεί με 2-1 της Λιόν χάρη σε γκολ του Ικάρντι στις καθυστερήσεις. Έξι στα έξι πλέον για τους Παριζιάνους που συνεχίζουν απτόητοι.

Ο Πακετά στο 54′ άνοιξε το σκορ για τη Λιόν με ωραίο τελείωμα στην κόντρα και 12 λεπτά μετά ο Νεϊμάρ με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος έκανε το 1-1. Στις καθυστερήσεις του ματς ο Ικάρντι έκανε το 2-1 από σέντρα του Εμπαπέ μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Παρί Σεν Ζερμέν (Μαουρίσιο Ποτσετίνο): Ντοναρούμα, Κέρε, Μαρκίνιος, Κιμπεμπέ, Μέντες, Ερέρα, Γκέιγ, Ντι Μαρία (82΄Ικάρντι), Μέσι (74΄Χακίμι), Νεϊμάρ, Μπαπέ

Λιόν (Πέτερ Μπος): Λόπες, Έμεροσν, Ντεναγιέρ, Μπόατενγκ (65΄Ντιομαντέ), Γκουστό, Κακρέ, Γκιμαράες, Σακίρι, Εκαμπί (65΄Αουάρ), Πακετά (85΄Κειτά), Σλιμανί

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024