Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Καρφιά» Τσίπρα σε Μητσοτάκη για την υπουργοποίηση Πλεύρη

«Καρφιά» Τσίπρα σε Μητσοτάκη για την υπουργοποίηση Πλεύρη

Κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι είναι οξύμωρο να μιλάει για πολιτικό κέντρο και να έχει, όπως είπε, υπουργοποιήσει τρία πρωτοκλασσάτα στελέχη του ΛΑΟΣ

Ολομέτωπη επίθεση στον πρωθυπουργό με φόντο την υπουργοποίηση του Θάνου Πλεύρη αλλά και για τις πρόσφατες αθλιότητες του βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Μπογδάνου ο οποίος δημοσιοποίησε ονόματα νηπίων, εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας, στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στη ΔΕΘ.

Κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι είναι οξύμωρο να μιλάει για πολιτικό κέντρο και να έχει, όπως είπε, υπουργοποιήσει τρία πρωτοκλασσάτα στελέχη του ΛΑΟΣ.

Σημείωσε ακόμη ότι  κατάφερε να διεμβολίσει το χώρο της ακροδεξιάς με μια ανορθολογική  στάση στην Συμφωνία των Πρεσπών και με οξύ λόγο σε κρίσιμα θέματα, όπως στο Μάτι όπου κατηγόρησε τον αντίπαλό του για μία τραγωδία.

«Η επιλογή Πλεύρη για τη θέση του υπουργού Υγείας  που είχε ταχθεί αναφανδόν εναντίον των εμβολίων Η1Ν1, είχε ταχθεί εναντίον των γυναικών οροθετικών γυναικών από Αφρική, ζητούσε αίμα στα σύνορα, και είχε πει δημόσια ότι δεν είναι δουλειά της κυβέρνησης να πείσει για να εμβολιαστούν έγινε υπουργός Υγείας την πιο κρίσιμη στιγμή της πανδημίας. Πώς εξηγείται;» είπε για να προσθέσει σε υψηλούς τόνους.

«Έχει γραμμάτια να ξεπληρώσει ο κ. Μητσοτάκης αλλά είναι ανησυχητικό για την πορεία του τόπου».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε και στην πρόσφατη δημοσιοποίηση από τον βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνο Μπογδάνο ονόματα νηπίων. «Είναι ανησυχητικό να στοχοποιείς τα νήπια. Είναι αθλιότητα και ακόμα μεγαλύτερη αθλιότητα ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν βρήκε να πει μια κουβέντα για τον  Μπογδάνο και την ίδια μέρα μαζί με τον κ. Βορίδη πολιτογραφούσε την οικογένεια Αντετοκούνμπο Έλληνες όταν έχει φέρει διατάξεις που κανένας άλλος δεν μπορεί να πολιτογραφηθεί Έλληνας».

Δεν έχει να περιμένει πολλά ο λαός από τον Μητσοτάκη, συμπλήρωσε ο κ. Τσίπρας, «παρά μόνο την υπουργοποίηση Μπογδάνου»

Ο Μητσοτάκης έχει το πρόσωπο του Ιανού

Μάλιστα πρόσθεσε σημειώνοντας  ότι «ο κ. Μητσοτάκης έχει το πρόσωπο του Ιανού. Ιανός που ψαρεύει στα θολά νερά της Χρυσής Αυγής και από την άλλη με το πρόσωπο με του φιλελεύθερου και του κεντρώου».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024