Ντόρα Μακρυγιάννη – «Θα προσπαθήσω πολύ να συγκρατηθώ, είστε το λιγότερο γελοίοι»
Κατά των δημοσιευμάτων που αναφέρουν πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού ξέσπασε η Ντόρα Μακρυγιάννη.
Ένα απίστευτο ξέσπασμα έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ντόρα Μακρυγιάννη.
Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός αντικρίζοντας στο διαδίκτυο δημοσιεύματα που την θέλουν να έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμού έγινε έξαλλη.

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι σας συμβαίνει. Σε ποιον Θεό πιστεύετε»
H ηθοποιός αναδημοσίευσε το άρθρο γράφοντας κάτω από αυτό «Ντροπή σας». Αμέσως, σε μία σειρά από stories τοποθετήθηκε πάνω στο θέμα.
«Πραγματικά, θα προσπαθήσω πάρα πολύ να συγκρατηθώ, είστε το λιγότερο γελοίοι. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σας συμβαίνει, σε ποιον Θεό πιστεύετε. Πόσα μπορείτε να κάνετε για να αποκτήσετε επισκεψιμότητα στα προφίλ σας. Φτάσατε σε σημείο να βάλετε τίτλο “Η Ντόρα Μακρυγιάννη θύμα ξυλοδαρμού” για να μπει ο κόσμος μέσα να δει τι μου συνέβη, ενώ η φωτογραφία είναι από τα backstage του Ήλιου. Είστε πραγματικά γελοίοι. Αν βρω και τρίτο site, δεν ξέρω τι να πω. Και αυτό που με εκνεύρισε περισσότερο για να εξηγηθούμε, δεν είναι ότι χρησιμοποιήσατε το δικό μου όνομα, αλλά πολύ περισσότερο το ότι χρησιμοποιήσατε ένα θέμα πάρα πολύ ευαίσθητο, που μας απασχολεί. Κάθε μέρα μαθαίνουμε κάτι καινούριο για έναν ακόμα ξυλοδαρμό. Που οι γυναίκες προσπαθούν να βρουν δύναμη, να μιλήσουν, να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους και ξαφνικά εσείς το χρησιμοποιείτε για να καρπωθείτε likes και δημοσιότητα. Το λιγότερο που έχετε να κάνετε είναι να ντρέπεστε», τόνισε στα stories που δημοσίευσε.
- Ψηφιακό «μάτι» για τα επιδόματα – Ποια στοιχεία θα καταγράφονται
- Τα λάθη που κάνουμε στη συζήτηση (αλλά δεν το καταλαβαίνουμε)
- Κοινωνικά επιδόματα: Καταβάλλονται την Παρασκευή τα ποσά του Μαΐου – Αναλυτικά οι κατηγορίες
- ΠΑΣΟΚ: Πώς διαβάζουν την «επιστροφή» Τσίπρα – Η ενόχληση για τις δημοσκοπήσεις και η «μάχη» για την κεντροαριστερά
- Συνταγή: Αυγά scrambled με προζυμένιο ψωμί και αβοκάντο
- Πανελλαδικές 2026: Με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας ξεκινούν την Παρασκευή οι εξετάσεις
- Η outdoor yoga αλλάζει τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε το σώμα
- Καιρός: Άσταστος με θερμοκρασίες έως 31 βαθμούς – Πού θα έχει βροχές και καταιγίδες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 28.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-jonatas-tinoco-2777521-4318981-1-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442