Αυξημένος κίνδυνος πυρκαγιάς υπάρχει για τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου για αρκετές περιοχές της χώρας. Να σημειώσουμε ότι ο καιρός έχει «τρελαθεί» αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς mini καύσωνας υπάρχει στη Θεσσαλία και στην Αττική, σε αντίθεση με τη Βόρεια Ελλάδα όπου οι κάτοικοι θα πρέπει να είναι έτοιμοι για καταιγίδες.
Σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου, που ετοιμάζει η Πολιτική Προστασία, οι περιοχές που κινδυνεύουν για αύριο αφού βρίσκονται στην κατηγορία 3 είναι οι:
Αττική και Κύθηρα
Βοιωτία
Φθιώτιδα
Αργολίδα
Κορινθία
Χανιά
περιοχές της Εύβοιας
της Μαγνησίας
της Φωκίδας
της Αχαΐας
και της Λακωνίας
Η ανάρτηση της Πολιτικής Προστασίας στο Twitter
⚠️ Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου πυρκαγιάς ? για αύριο, Δευτέρα 20/9:
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.