
ΣΥΡΙΖΑ – Τιμούμε τη μνήμη του Παύλου Φύσσα – Με τη θυσία του άνοιξε το δρόμο για την καταδίκη των νεοναζί
«Οι αγώνες του αντιφασιστικού κινήματος και η εμβληματική παρουσία της Μάγδας Φύσσα όλα αυτά τα χρόνια οδήγησαν στην ιστορική καταδίκη της εγκληματικής νεοναζιστικής οργάνωσης και αποτελούν οδηγό για τους αγώνες του μέλλοντος», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ
«Όσο ο φασισμός, ο ρατσισμός, η μισαλλοδοξία επιχειρούν να εμφανιστούν με άλλο μανδύα και σε άλλα κόμματα ως ‘σοβαρή Χρυσή Αυγή’, ο αγώνας για μια κοινωνία δημοκρατίας, ισότητας και αλληλεγγύης παραμένει πάντα επίκαιρος», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την συμπλήρωση οκτώ χρόνων από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
Στην ανακοίνωσή του αναφέρει ακόμη: «Οι αγώνες του αντιφασιστικού κινήματος και η εμβληματική παρουσία της Μάγδας Φύσσα όλα αυτά τα χρόνια οδήγησαν στην ιστορική καταδίκη της εγκληματικής νεοναζιστικής οργάνωσης και αποτελούν οδηγό για τους αγώνες του μέλλοντος».
Κλείνοντας υπογραμμίζει: «Οκτώ χρόνια μετά, δεν ξεχνάμε. Τιμούμε τη μνήμη του Παύλου Φύσσα, που με τη θυσία του άνοιξε το δρόμο για την καταδίκη των νεοναζί. Και στεκόμαστε με σεβασμό μπροστά σε όσους αγωνίστηκαν όλα αυτά τα χρόνια και συνεχίζουν να αγωνίζονται για να σταλούν οριστικά η ιδεολογία του μίσους και όσοι την εκπροσωπούν, εκεί που πραγματικά ανήκουν, στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας».
- Βόλος: Συνελήφθησαν δύο νεαροί για απάτη – Ήταν έτοιμοι να αρπάξουν 10.000 ευρώ από ηλικιωμένη
- Οι πρώτες στιγμές του Ρόκα με τη φανέλα του Ολυμπιακού (vids)
- Εγκλήματα πολέμου χαρακτηρίζουν οι χώρες του Κόλπου τις επιθέσεις του Ιράν σε πολιτικές υποδομές
- Τσιτσιπάς: «Θέλω να βγω και να κάνω το καλύτερο στον τελικό, θα είναι μια μεγάλη μάχη»
- Θεσσαλονίκη: Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο με θύμα 23χρονο μοτοσικλετιστή – Πώς συνέβη το δυστύχημα
- Αλλαγές στη Γραμμή 3 του Μετρό: Πέντε σταθμοί θα κλείνουν νωρίτερα από την Κυριακή
