Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ναταλία Γερμανού - Ο Κώστας Τσουρός απαντά στα «καρφιά» της παρουσιάστριας - «Τι να κάνουμε;»

Ναταλία Γερμανού – Ο Κώστας Τσουρός απαντά στα «καρφιά» της παρουσιάστριας – «Τι να κάνουμε;»

«Δεν σας περίμενα είναι η αλήθεια»

Για το νέο του ξεκίνημα στο MEGA, στο πλευρό της Ελεονώρας Μελέτη, μίλησε ο Κώστας Τσουρός. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι ο Κώστας Τσουρός μίλησε στην κάμερα του «Καλύτερα δεν Γίνεται», της εκπομπής που μέχρι πέρσι παρουσίαζε με τη Ναταλία Γερμανού.

Σημειώνεται πως η Ναταλία Γερμανού έχει εκφράσει ανοιχτά τη στεναχώρια της για το γεγονός ότι ο επί χρόνια συνεργάτης της δεν βρίσκεται στο πλευρό της. Μάλιστα, φαίνεται πως αυτές τις δηλώσεις τις έχει δει ο Κώστας Τσουρός και αυτό φαίνεται και από την αμηχανία στο πρόσωπο του παρουσιαστή όταν του ανακοινώνει η δημοσιογράφος ότι είναι από την εκπομπή «Καλύτερα δεν Γίνεται».

«Δεν σας περίμενα είναι η αλήθεια» είπε με εμφανή αμηχανία και συμπλήρωσε «Ναταλία μου τι να κάνουμε;»

Μεταξύ άλλων δήλωσε για τη νέα τηλεοπτική χρονιά στο πλευρό της Ελεονώρας Μελέτη: «Θα δούμε πως θα πάει η χρονιά έχουμε κάνει ένα καλό ξεκίνημα».

Η απάντηση της Ναταλίας Γερμανού

Μετά το τέλος του βίντεο η Ναταλία Γερμανού σχολίασε χιουμοριστικά για τον πρώην συνεργάτη της: «Είναι μια πολύ καλή ιδέα να τον έχουμε κάθε Σαββατοκύριακο, μια με πέσιμο, μια με σκάιπ, μια με σύνδεση. Σαν να μην πέρασε μια μέρα. Θα βρούμε έναν τρόπο εμείς».

Η Ναταλία Γερμανού δεν δίστασε να αναφερθεί και στον Θανάση Πάτρα. Η αγαπημένη παρουσιάστρια ισχυρίστηκε πως όταν άκουσε το όνομά του για την εκπομπή της Ελεονώρας δεν ενθουσιάστηκε, ωστόσο την εξέπληξε ευχάριστα καθώς είναι το παιδί της διπλανής πόρτας που λέει τα πράγματα απλά, οικεία και τσεκουράτα.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024